R.Hakan Kırkoğlu

R.Hakan Kırkoğlu

pembenar@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Daha umutlu, geleceğe yönelik düşünce ve hedeflerimizi yenileyebileceğimiz bir gündeyiz. Bugün sosyal çalışmalar, herkesin iyiliği için yapılabilecek faaliyetler açısından uygun bir zemin yaratmakta. Kişisel açıdan da yaratıcı olabileceğimiz bir gündeyiz. Pek çok konunda daha özverili ve idealist davranmak, grup çalışmalarına inanmak fayda sağlayacak.
Bugün kişisel ilişkilerimizde değişim arayabilir ve kendimizi yenileyebiliriz. Eğer bizi duygusal açıdan yıpratan bir beraberlik söz konusu ise, ne kadar zor da olsa daha radikal kararlar vermeye hazırız. Günün geç saatlerinde eldeki işleri toparlamak ve acele etmemek önem taşıyor.

Haberin Devamı

MAYA TAKVİMİNDE BUGÜN
Tzolkin’e göre bugün Mısır burcundayız. Canlı, yaratıcı ve verimli olabileceğimiz bir gündeyiz. Özellikle ilişkiler ve beraberlikler oldukça harekete geçirici olabilir. Yakın beraberliklerimizde daha talepkar hareket edebiliriz. Geleceğe yönelik yeni adımlar atabiliriz. Bugün aktif ve harekete geçirici enerjiler altında kalacağız. 2 sayısı gün içerisinde denge ve ilişkilerin önemli sonuçlar getirebileceğini anlatmakta.