Parti Ajanı

Parti Ajanı

parti@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Miller Music Tour West, Batı Amerika bazlı, müzik turnesinden hallice, birası, partisi, müziği, eğlencesi bol bir gece hayatı maratonu. Dört günde koşar adım üç farklı şehir, Los Angeles, San Francisco ve Las Vegas gezilecek, her gün başka bir şehirde, farklı bir kulüpte, sabahlanacak. Dur yok, durak yok, uyku yok, rahat nefes almak yok. Ekibi yavaşlatan geride kalıyor, ağırdan alanın bekleyeni yok.
Miller’in, Fransızı, Güney Afrikalısı, İngilizi, Amerikalısı, fotoğrafçısı, gazetecisi, blogger’ı, müzisyeni 200 kişilik parti insanından alıp veremediği ne olabilir? Her ülke kendi grubunu titizlikle seçmiş. Kimisi promosyanlarla tüketicisi arasından, kimisi çalışanlarını motive etmek için gruba dahil ederek, ortaya farklı kültürü, rengi, sesi bol global bir parti insanları topluluğu çıkmış. Toplanma sebebimiz de şu: Miller’in ‘tonight’ (bu gece) konseptiyle, gece hayatını Miller saatine göre yaşamak, Miller ritmine ayak uydurmak. Şehre tepeden bakmak, gece ritmine dair fikir vermek, en havalı bol civalı kulüplerinden bir kuple sunmak. İtiraf ediyorum. Bu köşenin hakkını veremedim. Pes ettim, jet lag’lere yenildim. Ne kadar gerilere düşsem de benzinim bitse de turneyi tek parça tamamlayabildim. Seyir defterini Las Vegas notlarıyla açalım.

Haberin Devamı

VEGAS’TA OLAN ARTIK VEGAS’TA KALMIYOR

DEDiKODU NOTLARI
VEGAS’TA OLAN...:
Las Vegas’a indiğiniz anda havada uçuşan, çöl sıcağına karışan o meşhur cümle herkesin dilinde, aklında, cebinde: “Vegas’ta olan, Vegas’ta kalır.” Fakat günümüz sosyal medya düzeni, bu kalıbı da çiğnemiş, posasını çıkarmış, Vegas’ta olanın Vegas’ta kaldığı filan yok. Günahkâr şehirde işlediğiniz tüm günahlar, an ben an onun Twitter’ına, bunun Facebook’una meze oluyor. Yeni düzen böyle.
CASINO’DA HUNGOVER ERKEKLERİ: 90’larda ‘Sex and the City’nin kadınlar üzerindeki etki/tepkinin benzeri, günümüz Vegas’ında ‘Hungover’ serisi ve üçer, dörder kişilik erkek grupları arasında var. Tüm erkekler toplanmış, kendi ‘Hungover’ını çekmek üzere Vegas’a dökülmüş. Bornozla kahvaltıya ineni, otel odasını yerle bir edeni, kumar alanını harp bölgesine çevireni, boy boy, çeşit çeşit.
SANTANA’DA SİCİMOĞULLARI: Santana’yı, Boğaz’a nazır, serin serin Kuruçeşme Arena’da izledikten sonra bu kez Vegas’ta, ihtişamlı bir otelin orta ölçekli tiyatro salonunda dinlemek tamamen farklı bir his. O bildiğiniz Santana tınısına bir tutam Buena Vista Social Club sosu serpiştirilmiş. Küba esintisi bol bir konserdi izlediğimiz. Salonun yaş ortalaması 60-65 civarlarında. Herkes rengarenk. Sanırsınız Las Vegas’ın tüm Ayhan Sicimoğulları, Santana konserinde toplanmış. Bir de efkârlı, dertli halleri, kendilerinden geçerek Santana’ya eşlik etmeleri var ki düşünmeden duramıyor insan: Santana, 60’ını devirmiş, orta şekerli, emekli Amerika erkeğinin Orhan Gencebay’ı olabilir mi? Gece, beylerin ‘Maria Maria’ diye yakarmalarına Santana’nın ‘bir teselli vermesiyle’ sürüp gitti.

Haberin Devamı

VEGAS’TA OLAN ARTIK VEGAS’TA KALMIYOR

APPLE, iLK OTELiNi NEREYE AÇIYOR?
İçerisinde meşhur Sky Bar’ın da bulunduğu Mondrian Los Angeles Oteli, şehrin en kilit noktalarından. Şimdi konuşulan, Apple’ın bu oteli satın aldığı ve yerine 2014’te ilk Apple otelinin açılacağı.