Zeynep İşman

Zeynep İşman

zeynepisman@gmail.com

Tüm Yazıları

Son günlerde yolunuz Nişantaşı’na düştüyse, birbirinden canlı renkleri ile Bostan Sokak’ı aydınlatan Yumoş ayılarını görmüşsünüzdür. Sokak lambalarına sarılmış sevimli ayıcıklar, renklerin hayatımızdaki önemini hatırlatıyor.

Çamaşır deterjanı markası Yumoş’un sevimli ayılarını bilmeyenimiz yoktur herhalde. Yıllardır sevimli gülümsemesi ve yumuşacık tüyleri ile hemen her eve misafir olan, çocuklarımızın oyun arkadaşı Yumoş’un hayatımızdaki yeri bir çamaşır deterjanından çok daha öte. Yumoş denilince akla temas, şefkat, temizlik ve sıcaklık geliyor.

Haberin Devamı

Türkiye’nin sevilen giysi bakım markası Yumoş, son günlerde yeni başlattığı kampanya ile adından söz ettiriyor. Şayet yolunuz Nişantaşı Bostan Sokak’a düştüyse ne demek istediğimi anlayacaksınız. Yapılan araştırmalarda renk korumada en iyisi olduğu kanıtlanan Yumoş Deterjan’ın yenilenen portföyü ve renk korumadaki performansı renkli ve sıra dışı bir uygulama ile anlatılıyor. Yumuş ayıları sadece giysilerin renklerini değil, sokakları da canlandırıyor.

Bostan Sokak, Yumoş Sokak oldu

Nişantaşı Bostan Sokak’ı, Yumoş Sokağı’na dönüştüren uygulama ile Yumoş renklerine boyanan aydınlatma direklerinin üzerine Yumoş ayıları yerleştirildi. Sevimli gülümsemeleri ile sokağa girenleri karşılayan Yumoş ayıları, renklerin hayatımızı güzelleştiren önemini hatırlatıyor adeta. Seçilen direklerin üzerine yerleştirilen QR kod ile de isteyen kişiler sokağın ışığını değiştirebiliyor. Böylece kendi favori renginizi sokağa yansıtıp, daha keyifli vakit geçirebiliyorsunuz.

Mutlu olmak için çok büyük şeylere ihtiyaç yok. Küçük bir sokaktaki canlı bir renk bazen yüzümüzü gülümsetmeye, kendi rengimizi o sokağa yansıtmak içimizi ısıtmaya yetebilir. Bu kampanya da işte buna hizmet ediyor. Daha önceki yıllarda da Nişantaşı ve Galataport’ta ortaya çıkarak insanların yüzlerini güldüren Yumoş ayılarını, 24 Eylül’e kadar Bostan Sokak’ta görebilir, sokağı istediğiniz renkle canlandırabilirsiniz.

Dikkat Yumoş çıkabilir

Yılın Yumoş zamanı!

Unilever Çamaşır Bakım Pazarlama Direktörü Alper Çapar, renklerin hem giysilerde hem de gündelik yaşamımızda çok önemli bir yere sahip olduğunu söyleyerek, “Her yıl merakla beklenen Yumoş’un ikonik ayılarıyla gerçekleştirdiğimiz yaratıcı açık hava enstalasyonlarına bir yenisini ekleyerek günlük yaşama renkli bir dokunuş yapmak istedik. Herkesi 24 Eylül’e kadar Nişantaşı Bostan Sokak’ta, bizim deyimimizle Yumoş Sokak’ta deneyimleyebilecekleri bu renkli dünyaya davet ediyoruz” diyor.

Haberin Devamı

Yumoş Marka Müdürü Orhun Çelik ise Yumoş ayıları yepyeni ve farklı bir uygulamayla insanlarla buluşturarak, renk korumada Yumoş Deterjan’dan daha iyisi olmadığını insanlara anlatmayı hedeflediklerini söyledi.

“Renk Korumada Daha İyisi Yok” diyen Yumoş ayıları, herkesi Bostan Sokak’a davet ediyor.