Gündem YDS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM duyurdu

YDS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM duyurdu

26.03.2019 - 10:37 | Son Güncellenme:

YDS sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş başladı. 24 Mart Pazar günü gerçekleştirilen YDS sınavının ardından adaylar sonuçların hangi tarihte açıklanacağını merak etmeye başlamıştı. ÖSYM YDS sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi duyurdu. Peki sınav soru ve cevapları ne zaman yayımlanacak?

YDS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak ÖSYM duyurdu

YDS sınav sonuçları için heyecanlı bekleyişi süen adaylara ÖSYM'den sevindiren haber geldi. 24 Mart Pazar günü gerçekleştirilen ve 180 dakika süren sınavın ardından adaylar sonuçların hangi tarihte açıklanacağını merak etmeye başlamıştı. Peki YDS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte ÖSYM tarafından duyurulan o tarih...

Haberin Devamı

YDS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

24 Mart Pazar günü gerçekleştirilen YDS sınavının hemen ardından sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırmaya başlayan adaylara sevindiren haber ÖSYM'den geldi. YDS/1 sınav sonuçları 19 Nisan tarihinde sonuc.ösym.gov.tr adresi üzerinden adaylara duyurulacak.

ÖSYM YDS sınav sonucu olarak bu tarihi duyursa da bazı sınavları belirlenen tarhten önce de açıklayabiliyor. Yani adaylar için verilen 19 Nisan tarihi aslında ÖSYM tarafından en geç açıklanması beklenen tarih olarak adaylara duyuruluyor.