Portakallı ayvalı zeytinyağlı kereviz tarifi
Kereviz sağlıklı yiyecekler tüketmek isteyen kişiler tarafından en çok tercih edilen besinler arasında yer alıyor. Üstelik doğru tarif ve eklemelerle lezzetini bir üst seviyeye çıkarmak mümkün. Beslenme ve Diyet Uzmanı Hazal Çatırtan Çobanoğlu portakallı, ayvalı, zeytinyağlı kereviz tarifi paylaştı.
Malzemeler
- 1 adet kuru soğan
- 2 adet kereviz
- 2 adet havuç
- 1 adet patates
- 1 adet ayva
- Tuz
- Zeytinyağı
- 2 portakalın suyu
Portakallı Ayvalı Zeytinyağlı Kereviz Nasıl Yapılır?
Soğanları küçük küçük doğrayıp yağda biraz pembeleşinceye kadar pişirin.
Diğer malzemeleri doğrayıp ekleyin; tuz, portakal suyu ve biraz su ilave edip yumuşayana kadar pişirin.
Yemek biraz soğuduktan sonra 1-2 çorba kaşığı zeytinyağı ekleyebilirsiniz.