Oyun Dunyasi Yeni Battlefield Oyunu Yolda!

Yeni Battlefield Oyunu Yolda!

09.05.2016 - 15:00 | Son Güncellenme:

Battlefield serisinin heyecanla beklenen son oyunu Battlefield 1 açıklandı. Son birkaç gündür resmi sitesindeki sayaç geriye saymaya başlamış ve gözler bugüne çevrilmişti. Yeni oyunun hikâyesi hakkında bir süredir tahminler yapılıyordu ve bunlardan en çok rağbet göreni Birinci Dünya savaşı olmuştu. Hatta oyunun açıklanmasına saatler kala internete sızan bir görsel Birinci Dünya savaşı tahminlerini güçlendirmişti. Battlefield […]

Yeni Battlefield Oyunu Yolda

Battlefield serisinin heyecanla beklenen son oyunu Battlefield 1 açıklandı. Son birkaç gündür resmi sitesindeki sayaç geriye saymaya başlamış ve gözler bugüne çevrilmişti. Yeni oyunun hikâyesi hakkında bir süredir tahminler yapılıyordu ve bunlardan en çok rağbet göreni Birinci Dünya savaşı olmuştu. Hatta oyunun açıklanmasına saatler kala internete sızan bir görsel Birinci Dünya savaşı tahminlerini güçlendirmişti.

Haberin Devamı

Battlefield 1 adından da anlaşılacağı gibi Birinci Dünya savaşında geçecek. Daha önceki oyunlarda olduğu gibi birçok araç kullanma şansımız olacak. Türünün ilk örneği olan paletli tanklardan pervaneli uçaklara kadar geniş bir yelpazeye sahibiz. Tanıtım videosunun sonunda bir adet zeplin bile görüldü.

Frosbite grafik motorunu kullanacak olan oyunda ise bol miktarda siper içi aksiyon görmeyi bekliyoruz. Siper savaşı olmadan Birinci Dünya savaşı oyunu olamazdı zaten. Yakın mesafe savaşlarının da diğer oyunlara göre çok daha fazla yer alması bekleniyor. Oyundaki mekânlar batı cephesinden İtalyan Alplerine kadar birçok farklı yerlerden seçilmiş. Yeni Battfield oyununun videosu için tıklayın!