Gündem Yeni Gelin dizisi oyuncuları kimlerdir?

Yeni Gelin dizisi oyuncuları kimlerdir?

29.05.2018 - 12:29 | Son Güncellenme:

Yeni Gelin oyuncuları, diziyi takip eden izleyiciler tarafından merakla aranmaya devam ediliyor. Mart 2017’de Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan dizi konusu ve oyuncuları ile de beğeni topluyor. Yeni Gelin oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Yeni Gelin dizisi oyuncuları kimlerdir

Yeni Gelin dizisi konusu

Haberin Devamı

Dizide, yabancı bir genç kızın Adana’nın bir aşiretine gelin olması konu olarak anlatılıyor. Yeni Gelin karakteri Bella, hem dil hem yaşayış şekli olarak aşirete ayak uydurmaya çalışıyor. Üç kayınvalidenin ve eltilerin oyunları içerisinde eşiyle bir yaşam sürdürüyor. Aile komedisi türündeki dizinin senaryosunu Ersoy Güler üstleniyor. Yönetmen koltuğunda ise Tülay Kocatürk ve Ersoy Güler yer alıyor.

Yeni Gelin oyuncuları ve karakterleri

Jessica May (Bella Öztürk)

Yeni Gelin oyuncularından yeni gelin karakterine hayat veren Jessica May, 5 Aralık 1993 tarihinde Paranacity’de doğdu. Annesi ve babası Brezilyalıdır. Jessica May 1,75 boyunda ve yeşil gözlüdür. Eğitim hayatında Biyolojik Bilimler Bölümünü kazanmış ancak eğitime ara vererek modelliğe devam etmiştir.

Haberin Devamı

Jessica May dizide Bella Öztürk karakterini canlandırıyor. Bella, Türkiye Büyük Elçisinin kızıdır. Annesi yüksek sosyeteden bir kadındır. Bella, İspanya’da dünyaya gelmiştir ve çok canayakındır. Aşık olduğu adamın peşinden hiç düşünmeden Çukurova’ya gelmiş ve onunla yaşamaya başlamıştır. Bella’ya göre herkes özünde iyi insandır.

Tolga Mendi (Hazar Bozok)

Tolga Mendi, Yeni Gelin oyuncularından yeni gelinin aşık olduğu adam Hazar Bozok’a hayat vermiştir. Tolga Mendi, 23 Mart 1993 doğumludur. 1,86 boyunda ve 80 kilodur. Çukurova Üniversitesi İnşaat Mühendisliği okumuştur. 2 dönem oyunculuk eğitimi almıştır.

Dizideki karakteri Hazar Bozok, Bozok aşiretinin en küçük varisidir. Gözü pek, yüreği kalın; bir o kadar da ince düşüncelidir. Ailesinin inadına karşı Bella’yı ve ona duyduğu aşkı devamlı olarak savunur.

Mustafa Avkıran (Kalender Bozok)

Mustafa Avkıran, 1963 Gaziantep doğumludur. 1983 Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Mezun olduktan sonra İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda çalışmaya başladı. Birçok tiyatro sahnesinde yer aldı. Dizilerde ve sinema filmlerinde oynadı. Devlet Tiyatroları’nda yaptığı işlerle; birçok ödül kazandı

Avkıran, Yeni Gelin oyuncuları arasında Bozok aşiretinin başı olarak yer alıyor. Evin babasıdır. Koca aşireti tek lafıyla hizaya sokar. Hem çok serttir hem de yeri gelince yumuşak kalpli bir adam olur. Kürt, Arap ve Laz olmak üzere 3 karı vardır.

Haberin Devamı

Dağhan Güleç (Kağan Bozok)

Dağhan Güleç, 18 Ekim 1978 İstanbul doğumludur. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi mezunudur. Oyunculuğunun yanı sıra yardımcı yönetmen ve sunucu olarak çalışmalarda bulunmuştur.

Yeni Gelin oyuncularından Bozok aşireti ağası Kalenderin ikinci oğlu, Hazar’ın abisi, Kağan Bozok’tur. İçten içe kardeşi Hazar’ı kıskanır. Bunun sebebi de yaşayamadığı hayatı Hazar’ın yaşıyor olmasıdır. Şirket ve işlerle Kağan ilgilenir.

Sema Keçik (Möhteber)

Kalender Ağa’nın ilk göz ağrısı, ilk eşidir. Bozok’ların düşmanı Duran Aşiretindendir. İki düşman aşiret arasında barışı sağlamak yerine ortalığı daha çok karıştırır. Konaktaki amacı, yeni gelin Bella’nın konaktan göndermektir.

Lale Başar (Kamilla Öztürk)

Yeni gelin Bella’nın tam bir İspanyol kadını olan annesidir. Otoriter bir yapısı vardır. Kocası ve kızının üzerinde her konuda söz sahibi olmuştur. Hiçbir kavga Kamilla son sözü söylemeden bitemez.

Haberin Devamı

Renan Bilek (Kamil Öztürk)

Yeni Gelin oyuncularından Kamil Öztürk, Kamilla’nın eşi ve Bella’nın babasıdır. Kalender Ağa’nın da çok sevdiği dünürüdür. İlk görev yeri olan İspanya’da Kamilla ile tanışmıştır. Kamilla’ya karşı kılıbıktır. Çukurova’da esen rüzgar, Kamil’e iyi gelir, ona taa derinlere gömdüğü maçoluğu hatırlatır.

Yonca Şahinbaş (Asiye)

Asiye, Kalender’in ikinci eşidir. Hazar’ın annesidir. Kocasını da oğlunu da paylaşamayan tam bir Karadeniz kadınıdır. Gelini Bella’ya konağı ve Çukurova’yı dar eder.

Zeynep Kankonde (Ayşe)

Bozok Aşiretinin başı Kalender Ağa’nın üçüncü eşi Ayşe’dir. Kocasını iki kadınla paylaşsa da özgüveni yüksektir ve pastadan büyük pay kendisinin sanır. Amacı, ilk eş Möhteber’e yanaşıp Asiye’yle açık atmaktır.

Esin Gündoğdu (Türkmen Bozok)

Bozokların konağında Kalender Ağa’dan sonra ikinci söz sahibi kişidir. Kalender, konağın başıysa Türkmen boynudur. Kalender yüzünü ne yana döneceğini ona danışır. Hiç evlenmemiştir.

Haberin Devamı

Burçin Bildik (Müsellim Bozok)

Kalender Bozok’un kardeşidir. Kendisi müzmin bir bekardır. Kimisi alim kimisi ise deli olarak nitelendirir. Konağında bahçesinde kendine özel bir yer olan Müsellimhane’de yaşar. Burayı laboratuar gibi kullanır.

Murat Kocaçık (Kör Hasan)

Müsellim Bozok’un kankasıdır. Her şeyi birlikte yaparlar. Gözleri görmez. Onun görmek için bakmaya, bilmek için görmeye ihtiyacı yoktur.

Feride Hilal Akın (Şirin Bozok)

Yeni Gelin oyuncularından Feride Hilal Akın, Şirin Bozok karakterini canlandırır. Şirin, Bozok aşiretinin biricik küçük kızıdır. Kalender Ağa’nın 3 oğlundan sonraki kızıdır. Asiye annesi ve Hazar abisi olur. Enerjik, deli dolu bir kızdır.