Teknoloji Yeni Nesil Moto G İçin Hatırı Sayılır Sızıntı…

Yeni Nesil Moto G İçin Hatırı Sayılır Sızıntı…

27.07.2015 - 10:20 | Son Güncellenme:

Moto G kötü şansla lanetlenmiş gibi, sırları sürekli ortaya dökülen ve çekiciliği azalan cihazın artık saklayacak pek bir şeyi kalmadı. Motorola’nın belki de sırlarını en az saklayabildiği model olan olan...

Yeni Nesil Moto G İçin Hatırı Sayılır Sızıntı…

Moto G kötü şansla lanetlenmiş gibi, sırları sürekli ortaya dökülen ve çekiciliği azalan cihazın artık saklayacak pek bir şeyi kalmadı. Motorola’nın belki de sırlarını en az saklayabildiği model olan olan üçüncü nesil Moto G’nin kötü gidişi hala sürüyor. Daha piyasaya çıkmadan hakkındaki her şeyin sızdığı modelin bu sızıntılarının ardı arkası kesilmiyor. Brezilyalı bir satıcının dikkatsizliği sonucu neredeyse telefon hakkında bütün bilgilere ulaşabildiğimiz kutu ve kutu içeriği fotoğrafları internete sızdı. Fotoğraflara göre bu düşük fiyatlı alt segment akıllı telefon 1.4 GHz dört çekirdekli işlemciye sahip. Şuanda ki model 1.2GHz işlemciye sahip.

Haberin Devamı

13 Megapiksel arka ve 5 Megapiksel ön kamera var. Ayrıca şunu kesinlikle söyleyebiliriz ki bazı modeller 16 gigabyte depolama alanına sahip ve 5 inç 720p çözünürlüklü ekrana sahip. Şimdilik bildiklerimizden birisi ise en azından Brezilya’da telefonun çift sim kartı ve dijital televizyon özelliği var. Ancak hala bazı bilinmezlikler mevcut. Mesela model çeşitliliği nasıl olacak? Bu model çeşitliliğinin arasındaki farklar ne olacak? Kullanıcılar biraz fazla paraya daha fazla Ram veya depolama alanına sahip olabilecek mi? Öyle veya bu şekilde 28 Temmuz’da yeni Moto G’yi göreceğiz. Yeni nesil Moto X ise tanıtım etkinliğinin yıldızı olacak gibi.