Teknoloji Yeni Nexus Modellerinin Kimlikleri ve İsimleri Belli Oldu

Yeni Nexus Modellerinin Kimlikleri ve İsimleri Belli Oldu

21.09.2015 - 10:35 | Son Güncellenme:

Bu yıl iki farklı firma çatısı altında geliştirilen Nexus modellerinin isimleri açığa çıktı.Sürekli Nexus 5 (2015) ya da yeni Nexus olarak andığımız akıllı telefonlar, nihayet bu sefer...

Yeni Nexus Modellerinin Kimlikleri ve İsimleri Belli Oldu

Bu yıl iki farklı firma çatısı altında geliştirilen Nexus modellerinin isimleri açığa çıktı. Detaylar haberimizde... Sürekli Nexus 5 (2015) ya da yeni Nexus olarak andığımız akıllı telefonlar, nihayet bu sefer isimleri ile gündemde. Google'ın bu yıl iki farklı firmaya verdiği görev sonrasında hem LG hem de Huawei firmaları tarafından üretilecek olan Nexus modelleri, Nexus 5X ve Nexus 6P olarak isimlendirilecek. Elbette kesin bir şey yok, bu isimlerin henüz resmi bir şekilde onaylanmadığını belirtelim. Nexus 5X'in daha önce duyulduğu ve aslında tahmin edilebilir bir ad olduğu vurgulanıyor.

Haberin Devamı

Ancak bunun yanında Nexus 6P ise yeni ve beklenmedik olarak karşılanmakta. X ve P harflerinin neyi ya da neleri işaret ettiği ise bilinmiyor. Bu konu adına henüz net bir detay paylaşılmış değil. Açıkçası Google, LG ya da Huawei firmalarının bu isimlerde kesin bir şekilde karar kıldığı da bilinmeyenler arasında. Kaynakların doğruladığı bu isimler, şimdilik kesin gibi duruyor. Yine de gözler Google'a dönmüş durumda. Eğer doğrulama ya da konu adına herhangi bir açıklama yapılırsa aktarmış olacağız, gözünüz bizde olsun.

Yazarlar