Orhangazi Uşak'ta kazada yaşamını yitirdi, Bursa'da toprağa verildi

Uşak'ta kazada yaşamını yitirdi, Bursa'da toprağa verildi

30.06.2023 - 18:15 | Son Güncellenme:

Uşak'ta kazada yaşamını yitirdi, Bursa'da toprağa verildi

Uşakta kazada yaşamını yitirdi, Bursada toprağa verildi

Hasan BOZBEY/ ORHANGAZİ, (Bursa), (DHA)- BURSA'dan bayram ziyareti için Uşak'a doğru yola çıkan ve içerisinde 3 kişi bulunan otomobilin refüjdeki direğe çarptığı kaza sonrası 3 gün süren yaşam savaşını kaybeden Hüseyin Aydoğan, Bursa'nın Orhangazi ilçesinde toprağa verildi. 
Kaza, salı günü Uşak il sınırı girişinde  meydana geldi. Hüseyin Aydoğan, kardeşi Volkan Aydoğan ve Hüseyin Aydoğan'ın oğlu Yakup Aydoğan, bayram ziyareti için Bursa'nın Orhangazi ilçesinden Uşak'a doğru yola çıktı. Yakup Aydoğan yönetimindeki 16 RAZ 12 plakalı otomobil, Uşak girişinde sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu refüjdeki direğe çarptı. Kaza sonrası hurdaya dönen otomobildeki 3 kişi araçta sıkışırken, ihbar üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahalesi kaza yerinde yapılan yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırıldı.
YAŞAM SAVAŞI 3 GÜN SÜRDÜ
Kaldırıldığı hastanede tedaviye alınan yaralılardan durumu ağır olan Hüseyin Aydoğan, dün gece saatlerinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Aydoğan'ın cenazesi, Bursa'nın Orhangazi ilçesi Hürriyet Camii'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Diğer yaralıların ise durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bir baklava imalathanesinde yaklaşık 25 yıldır tatlı ustası olarak çalışan Aydoğan'ın evli, 3 çocuk babası öğrenildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI