Gündem Yıldız Koleji 54 yaşında

Yıldız Koleji 54 yaşında

13.09.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

1964’te kurulan Yıldız Koleji, bu yıl 51. dönem mezunlarını verdi. Aralarında sanatçı, bilim insanı, işadamı gibi başarılı 4 bini aşkın mezunu bulunan kolej, öğrencilerinin akademik başarılarını artırmak için de destek sunuyor.

Yıldız Koleji 54 yaşında

TEOG kapsamındaki sınavlara hazırlık için 8. sınıflara 500 saat, 7. sınıflara da 350 saat takviye kursları veren kolej, üniversite sınavları için de 11. sınıflara 400 saat YGS, 12. sınıflara 700 saat YGS ve LYS kursları uyguladı. Okul hijyeninde “Beyaz Bayrak”, beslenme ve çocuk gelişiminde “Beslenme Dostu Okul” sertifikalarıyla dikkat çeken kolej, teşvik kapsamında.
Kolej, ayrıca bilişim altyapısı, her yıl yenilediği tabletle eğitim laboratuvarı, Oxford koşullarını sağlayan İngilizce eğitimiyle uluslararası gelişmelere uygun eğitim modeliyle öğrencilerine iyi bir eğitim vermeyi hedefliyor. Yıldız-STEM ve Yıldız-KODLAMA programlarıyla uygulamalı eğitim sunan kolej, anasınıfından itibaren İngilizce, ortaokuldan itibaren Almanca dil eğitimi de sunuyor. Başarı Teşvik Bursları ile öğrencilere destek sunan kolej, kampüs yatırımlarıyla büyümeye devam ediyor.