Gündem Yüksek Sosyete 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yüksek Sosyete 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

02.07.2016 - 13:03 | Son Güncellenme:

Star Tv ekranında izleyici ile buluşan Yüksek Sosyete ekrana gelen son bölüm ile nefesleri kesti. Başrolerinde Engin Öztürk, Hazar Ergüçlü gibi usta isimlerin yer aldığı Yüksek Sosyete 4. bölüm fragmanı yayında mı? İlgiyle takip edilen Yüksek Sosyete dizisi hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde yer alıyor...

Yüksek Sosyete 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Star Tv ekranında yayınlanan sevilen dizi Yüksek Sosyete 3. son bölüm ile ekrana geldi. Ekrana gelen son bölüm ile büyük beğeni toplayan Yüksek Sosyete 4. bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Yüksek Sosyete 4. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı andan itibaren haberimizde yer alacak.

Haberin Devamı

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Başrollerinde Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk, Meriç Aral, Ozan Dolunay gibi usta isimlerin yer aldığı Yüksek Sosyete dizisi yayınlanmaya başladığı ilk günden bu yana büyük beğeni topladı. Yapımcılığını Bi Yapım'ın üstlendiği sevilen dizi Yüksek Sosyete 4. yeni bölüm fragmanı ile 7 Temmuz Perşembe akşamı saat 20:00'da yayınlanıyor.

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

KEREM, CANSU'YU KAZANABİLECEK Mİ?

Bir müşteriyle yaptığı tartışma sonucu kovulan Cansu, Oliva'ya veda eder. Ama suya düşen yeni hayat planından vazgeçmeye niyeti yoktur. Kerem hem Oliva'yı korumak hem de Cansu'yu kazanmak için harekete geçer. Cansu ve Kerem'i sürpriz bir isim bir araya getirir.

Haberin Devamı

Süreyya'nın çalıştığı vakfa bebeğiyle sürpriz bir ziyaret yapan Işıl; böylece Süreyya'yla arasında bir savaş başlatmış olur.

Ele avuca sığmaz çapkınımız Mert ise Ece'ye kendini affettirmek için birbirinden eğlenceli yollara başvurur.

ENGİN ÖZTÜRK KİMDİR?

Engin Öztürk (d. 28 Eylül 1986, Eskişehir), Türk oyuncu.

28 Eylül 1986 tarihinde Eskişehir'de doğmuştur. Asker emeklisi bir baba ve ev hanımı bir annenin dördüncü çocuğudur. Eskişehir'de büyümüş ve Eskişehir Fatih Anadolu Lisesi'nden mezun olmuştur. Üniversite eğitimi için Ankara'ya gelmiş ve daha sonra 2008 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünde okumaya başlamış, 2012 yılında mezun olmuştur.

2003 yılında Hava Astsubay Meslek Yüksek Okuluna girmiş ve 2005 yılında mezun olmuştur. Ancak daha sonra askerlik mesleğinin kendisine uygun olmadığını anlamış ve konservatuvara girmiştir. Tiyatro merakı da Hava Astsubay Meslek Yüksek Okulunda girdiği Tiyatro Kolundan gelmektedir.

Yüksek Sosyete 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

2010 yılında seçmelerine katıldığı Fatmagül'ün Suçu Ne? adlı Kanal D dizisinde Selim Yaşaran karakterine hayat verdi. Dizi Engin Öztürk'ün Türkiye ve Arap ülkelerinde tanınmasına sebep olmuştur. Dizinin 2012 yılında sona ermesi üzerine üniversite okuduğu dönemde hem oyun oynadığı hem de barmenlik yaptığı barın sahibi ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünü üstlendiği Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde Komiser Emre karakterini canlandırmıştır.Bunun yanı sıra Star Tv'de yayınlanan Muhteşem Yüzyil dizisinde II. Selim rolünü üstlenmiştir. Star Tv'de yayınlanan Hatırla Gönül dizisinin iç mimarlık okuyup marangoz olan Yusuf rolünü canlandırıyor.

Haberin Devamı

HAZAR ERGÜÇLÜ KİMDİR?

Hazar Ergüçlü (d. 1 Ocak 1992, KKTC), Kıbrıs Türkü oyuncu

Lefkoşa Türk Belediyesi'nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Hazar Ergüçlü, Derviş Zaim'in yönettiği Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa adım atmıştır. 7 Eylül 2011 tarihinden itibaren ise Kuzey Güney adlı dizide canlandırdığı Simay Canay karakteri ile televizyonda görünmeye başlamıştır. Medcezir dizisinde Eylül adlı karakteri canlandırmıştır. Daha sonra Analar ve Anneler dizisinde Kader adlı karakteri canlandırmıştır.

Yüksek Sosyete 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Hazar Ergüçlü Sinema'da Benim Dünyam, Açlığa Doymak, Gölgeler ve Suretler filmlerinde oynadı. Başarılı oyuncu Televizyon kariyerine ise Kuzey Güney dizisinde Simay Canay karakteri ile başladı. Daha Sonra Star Tv'de ekrana gelen Medcezir dizisinde başrol oyuncusu olarak yer aldı. En son Analar ve Anneler dizisinde Kader Ayaz karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü şimdilerde Yüksek Sosyete dizisinde Engin Öztürk ile birlikte başrolde oynuyor.

Yazarlar