Gündem ‘Yumruk attı sandım meğer bıçaklamış’

‘Yumruk attı sandım meğer bıçaklamış’

24.10.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Kadıköy’de cezaevi firarisinin yaşattığı dehşetin tanıkları o anları Milliyet’e anlattı. Hırsızlık ve yaralamadan cezaevine giren Ali Kardaş (30) Afyon Cezaevi’nden izinli olarak çıkıp geldiği Kadıköy’de önüne geleni bıçakladı. 4’ü ağır 11 kişiyi yaralayan Kardaş, iddiaya göre olay esnasında uyuşturucunun etkisindeydi.

‘Yumruk  attı sandım  meğer bıçaklamış’

Kasabın sahibi Ahmet Yeten, “Dükkanda oturmuş telefonumla oyun oynuyordum. Şahıs yanıma geldi. Benden amcasın oğlunun numarasını istedi. Bende yok dedim. Numarayı vermem için ısrar etti. Normal gözükmüyordu. Bir şeyler kullanmış gibiydi. O sıra bana vurdu. Ben yumruk attı sandım ama beni bıçaklamış. İçeri dalıp kardeşim Mehmet ve müşterimiz Tuğba’ya saldırdı. Boğazına vurdu bıçağı. Kardeşimi de 4 kez bıçaklamış biri kalbine isabet etmiş. Kendi imkânlarımızla hastaneye geldik. Ambulans beklesek ölmüştük zaten. İkisinin de durumu ağır” dedi.

Haberin Devamı

Madde etkisinde

Saldırganın ilk girdiği tavukçunun sahibi Suat Çetinkaya ise, “Gördüğümüzde maddenin etkisinde olduğunu anladık. ‘Bana para verir misin’ dedi. Bende kasadan 25 lira verdim. Sonra sigara paketimi almaya çalıştı vermedim. Kapının önünde oturan arkadaşlara bulaştı. Gitmeyince ‘Gider misin’ dedim. 5-10 dakika sonra da olay oldu. İyi ki parayı vermişim. Yoksa bize de saldırabilirdi” dedi. Yaralanan apartman görevlisi Ali Önder de “Bir şeyler kullandığı belliydi. Ne olduğunu anlamadan bağırdı ve karın boşluğumdan bıçakladı” diye konuştu.