Gündem Yunus Emre 41. yeni bölüm fragmanı nefesleri kesti! İzle

Yunus Emre 41. yeni bölüm fragmanı nefesleri kesti! İzle

24.04.2016 - 13:03 | Son Güncellenme:

Trt 1 ekranlarının fenomeni haline gelen Yunus Emre 41.bölüm fragmanı yayınlandı. Soluksuz izlenecek bir bölümle izleyicinin huzuruna çıkmayı planlayan Yunus Emre yoluna dolu dizgin devam ediyor. Tüm merak edilen soruların yanıtları ve Yunus Emre son yayınlanan yeni bölüm fragmanı haberimizde...

Yunus Emre 41. yeni bölüm fragmanı nefesleri kesti İzle

Yunus Emre Aşkın Yolculuğu, yapımcılığını Tekden Film'in üstlendiği senaryosunu Mehmet Bozdağ ve İsa Yıldız'ın yazdığı, Gökhan Atalay,Payidar Tüfekçioğlu ve Baran Akbulut gibi isimlerin rol aldığı televizyon dizisidir. İlk bölümü 18 Haziran 2015 tarihinde TRT 1'de yayınlandı.Sadece 2015 Ramazan ayı boyunca yayınlanan dizi 19 Ocak 2016 tarihinde ekranlara geri döndü.

Haberin Devamı

Yunus Emre yeni bölümünde yine ilgiyi üzerine çekecek. En son dergahın karışmasıyla gündeme bomba gibi oturmuştu. Bakalım Bu hafta Yunus Emre'de neler yaşanacak?

YUNUS EMRE YENİ BÖLÜMDE HEYECAN DORUKTA

TRT 1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Yunus Emre Aşkın Yolculuğu’nun 37. Bölümünde Tapduk Emre, Kadı İlyas tarafından, büyücülük suçuyla yargılanır. Yalancı şahitlerin iftiralarıyla Kadı İlyas, Tapduk Emre’yi, suçlu bulur. Bu olay sonrasında, Yunus sarsılmıştır. Şahitlerin yalancılığından emin olan Yunus, yaptığı oyunla Tapduk Emre’yi aklamayı başarmıştır. Candaroğlu Argun Bey’in Tapduk Emre’ye yaptığı oyun, Yunus’un yardımıyla başarısız olmuştur. Bu durum Candaroğlu Argun Bey’i, son derece öfkelendirir. Yunus, Hoca Ahmet Yesevi dergâhı dervişleriyle karşılaşır. Bu dervişleri Tapduk Emre dergâhına getirir. Zahide, İsmail’i kullanarak, Yunus’a bir mektup yollar. Mektubu alan Yunus, buluşma yerine gider. Zahide, Yunus’a ilan-ı aşk eder. Yunus ise utancından bulunduğu yeri kaçarak, terk eder. Ancak onları, bir köylü gizlice dinlemektedir. Zahide konağa döner. Candaroğlu Argun Bey, Zahide’ye nerede olduğunu sorar. Zahide ise kaçamak cevap verir. Candaroğlu Argun Bey, Zahide’nin boğazını sıkar.

Haberin Devamı

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Yunus Emre Aşkın Yolculuğu’nda bu hafta; Candaroğlu Argun Bey, Zahide’yi öldürecek midir? Zahide, Yunus’la görüştüğünü itiraf edecek midir? Bu buluşma, Yunus’un başına ne dertler açacaktır? Planında başarısız olan Candaroğlu Argun Bey’in dergâh ve Yunus için yeni planları ne olacaktır? Molla Kasım ile Yunus arasında ne husumet yaşanacaktır? Yaşanacak olan bu husumet sonrası Molla Kasım nasıl bir karar alacaktır? Tüm bu soruların cevabı Yunus Emre: Aşkın Yolculuğu 41. Bölümde...

Anadolu'da Moğol istilaları baş gösterirken Yunus, Nallıhan'a kadı olarak atanır. Tapduk Emre Dergahına katılan Yunus, dervişlik yolunda ilerlemeye başlar. Ancak Molla Kasım tarafından çıkarılan bir dedikodu üzerine tekkeden gönderilir. Ancak kısa bir süre sonra tekrar geri gelir.

Haberin Devamı

YUNUS EMRE YENİ BÖLÜM FRAGMAN

YUNUS EMRE DİZİSİ YORUMLARI

'İzleyici bıkmış durumda'

Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, farklı işler ortaya koymaya gayret ettiklerini belirterek, "Bugün televizyon dünyası, aşk ve entrika hikayelerini, daha doğrusu toplumla hiçbir zaman örtüşmeyen hikayeleri devam ettiriyor. İzleyici, bence bundan bıkmış durumda. İnsanlar, Yunus'ta kendilerini, insan olmanın mücadelesini, gönül dünyasının açılabilme sırrını izleyecek. Bunlar, bu toprakların mayasında olduğu için izleyiciye aslında onun toplumsal hafızasını yeniden hatırlatacak" dedi.

'Herkes merakla bekliyor'

Yunus Emre'yi canlandıran oyuncu Yusuf Gökhan Atalay da çok özenle çalıştıklarını vurgulayarak, "Bu süreçte Yunus'un pişme dönemini, sınavlarını, aslında her insanın zina, şöhret, makam, para ve hırsla mücadelesini anlatacağız. Bunların üstesinden nasıl geldiğini ve nasıl Yunus Emre olduğunu anlatacağız. Sezonun yarısından sonra da yaşlılık dönemine geçilecek. Herkes de merakla bekliyor Yunus'un şiirlerini dillendirmemizi" diye konuştu.

Senaryosunu Mehmet Bozdağ ve İsa Yıldız'ın kaleme aldığı, "Tekden Film" yapımı dizide ayrıca, Baran Akbulut, Mehmet Çepiç, Ceyda Kasabalı ve Asuman Çakır gibi isimler rol alıyor.

Yazarlar