Gündem Zahide Yetiş’le kalp krizi önlemenin yolları - izle

Zahide Yetiş’le kalp krizi önlemenin yolları - izle

29.03.2016 - 10:59 | Son Güncellenme:

Show tv ekranlarında yayınlanan Zahide Yetiş’le yeni bölümüyle geliyor. Zahide Yetiş’le bugün kalp krizi nasıl önlenir konusu ele alınacak. İşte merak edilen soruların cevabı bugün Zahide Yetiş’le programında.

Zahide Yetiş’le kalp krizi önlemenin yolları - izle

Her sabah capcanlı bilgi dolu keyifli sohbetler eşliğinde tüm merak edilenler “Zahide Yetiş’le”de cevap buluyor. Zahide Yetiş’le bugün programında neler olacak?

Haberin Devamı

KALP KRİZİNİ ÖNLEMENİN YOLLARI "ZAHİDE YETİŞ'LE"DE!

Türkiye’nin en başarılı doktorları, yaşanmış insan hikayeleri, yemek köşesinde birbirinden ilginç yemek tarifleri, güzellik, moda, müzik, dalında uzman konuklar, hayatı kolaylaştıran püf noktalarının paylaşılacağı “Zahide Yetiş’le”de bugün "boyun ağrılarına çözüm yolları", "kalp krizi sebepleri ve doğal yöntemler", "gastrit, gaz ve kabızlık için öneriler" ve "unutkanlık için öneriler" İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Gürkan Kubilay ile konuşuluyor.

“Zahide Yetiş’le”, bugün canlı yayınla saat 09.30’da Show TV’de!

ZAHİDE YETİŞ KİMDİR?

Zahide Yetiş Arısoy, (d. 7 Temmuz 1979, Viyana), Türk televizyon sunucusu. 1979 yılında Viyana'da dünyaya geldi. Liseyi İzmir Özel Fatih Koleji'nde okudu. Dokuz Eylül Üniversitesi Satış Yönetimi ve İşletme Bölümü'nden mezun oldu. TRT'de çocukluk döneminde seslendirmeler yaptı. Birçok programda sunuculuk yaptı. 2009 yılında Kanal D'de yayınlanan Doktorum programıyla tanındı. ATV'de yayınlanan Zahide ile Yetiş Hayata isimli programın sona ermesinden sonra, 7 Aralık 2015 tarihi itibariyle SHOW TV'de haftaiçi her sabah 9:30'da Zahide Yetiş'le programını sunmaktadır. Ayrıca Dinle! Hayat Sana Fısıldıyor! başlıklı bir kitap yazmıştır.

Haberin Devamı

Daha önce bir defa evlilik yapan ve boşanan Yetiş, halen işadamı Cem Arısoy ile evlidir.

Yazarlar