Ege Zayıflatan sistem LPG Alliance Estepark’ta

Zayıflatan sistem LPG Alliance Estepark’ta

29.05.2017 - 04:19 | Son Güncellenme:

Dr. Tanju Adalı, zayıflamada devrim yapan sistemi İzmirlilere sunduklarını belirtti, “Sıkılaştırma, yağ yakımı, selülit tedavisini bir arada uyguluyoruz” dedi

Zayıflatan sistem LPG Alliance Estepark’ta

Sıkılaştırma, yağ yakımı, selülit tedavisini bir arada uygulayan ve hücreleri yeniden harekete geçiren doğal mekanik cilt uyarım tekniği Estepark’ta İzmirlilerin hizmetine sunuldu. Estepark’ın kurucusu Dr. Tanju Adalı, “LPG Alliance ile aynı anda yağ yakımı, selülit tedavisi ve cilt sıkılaştırma yapılabilmektedir” dedi.

Haberin Devamı

‘Yaza ince girin’

İzmir’de 5 katlı binasında, 800 metrekare kapalı alana sahip Türkiye’nin kapsamlı zayıflama merkezi olan Estepark’ın kurucusu Dr. Tanju Adalı, şu açıklamalarda bulundu: “Yaz aylarına kişiye özel olarak düzenlenen programlarla zayıflayarak yaza formda girebilirsiniz. Soğuk lipoliz, yağ hücrelerini dondurarak işlevsiz hale getirip onların yok olmasını sağlayan bir yöntemdir. Uygulama ortalama 1 saat sürüyor. Buradaki önemli konu ne marka bir sisteme gireceğinizdir. Merkezimizde CE belgeli Avrupa sistemi CoolTech Soğuk Lipoliz sistemi kullanılmaktadır. Bu sistem vücudun özellikle karın ve karın yan yağlarına da uygulanmaktadır. CoolTech sisteminde yüzde 90’nın üzerinde memnuniyet oranı vardır.”

Haberin Devamı

Ayak sağlığına dikkat!

Ayaklarımızın yıllardır vücudumuzun tüm yükünü taşıdığını belirten Adalı, ayak bakımının da düzenli olarak yapılmasıyla, insanın kendini daha iyi hissedeceğini söyledi. Uzmanlar tarafından ayak bakımının da yapıldığını kaydeden Adalı, cilt bakımı ve solaryum hakkında da bilgi verdi: “Merkezimizde ileri teknolojili MegaSun T 230 solaryumu kullanmaktayız. Bu sistem 12 bin 500 watt ile zirvede. Bu da sizlere daha kısa aralıklarla daha sağlıklı bronzlaşma imkanı veriyor. Merkezimizde kaş, konür, microblading, ipek, kirpik ve profesyonel protez tırnak uygulamaları titizlikle yapılmaktadır.”

Yazarlar