Ege Zolan’dan 3 bin liseliye destek

Zolan’dan 3 bin liseliye destek

29.10.2017 - 04:08 | Son Güncellenme:

Denizli Büyükşehir, 3 bin lise öğrencisine ayda 90’ar lira öğrenim yardımı yapacak. Başkan Zolan, “Gençlik, gelecek demek. Desteğimiz sürecek” dedi

Zolan’dan 3 bin liseliye destek

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 3 bin lise öğrencisine ayda 90 liradan 10 ay boyunca toplam 900 lira öğrenim yardımı yapacak. Büyükşehir Belediyesi, eğitim yardımından faydalanacak 3 bin lise öğrencisini belirledi.

Haberin Devamı

Büyükşehir Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Eylül-Haziran ayları boyunca yapılacak 90 lira eğitim yardımından faydalanma hakkı kazanan 3 bin lise öğrencisi belirlendi. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın yaptığı değerlendirme sonucunda Denizli ve ilçelerinde eğitim gören ekonomik durumu iyi olmayan lise ve düzeyindeki öğrencilere 10 ay boyunca eğitim desteği verilecek. Öğrenciler ayda 90 lira olmak üzere toplamda 900 lira yardım alacak. Başvuruların sonuçları belediyenin internet sitesinden ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’ndan öğrenilebilecek. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, milli ve manevi değerlerine bağlı, bilgi birikim konusunda donanımlı gençlerin Türkiye’yi geleceğe taşıyacağını söyledi. Büyükşehir Belediyesi olarak eğitim için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını vurgulayan Zolan, “Gençlik demek zenginlik demektir, gelecek demektir. Ülkesini ve bayrağını seven, gelecekte bu ülkeyi omuzlayacak gençlerimiz için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Öğrenim yardımlarımız şimdiden hayırlı olsun” dedi.