Edirne Züğürt Ağa filmi gerçek oldu; abdest alırken ceketini çaldılar

Züğürt Ağa filmi gerçek oldu; abdest alırken ceketini çaldılar

26.07.2014 - 10:14 | Son Güncellenme:

Başrolünü Şener Şen'in oynağı Züğürt Ağa filmindeki camii sahnesi gerçek oldu.Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde teravih namazını kılmak için abdest alırken şadırvanın askısına ceketini asan vatandaşın ceketi çalındı.

Züğürt Ağa filmi gerçek oldu; abdest alırken ceketini çaldılar

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde teravih namazını kılmak için abdest alırken şadırvanın askısına ceketini asan vatandaşın ceketi çalındı.
Edinilen bilgiye göre, Uzunköprü’de yalnız yaşayan Hasan Balkan, Muradiye Camii’nde teravih namazını kılmak için bahçenin avlusunda bulunan şadırvanın duvarına ceketini asarak abdest almaya başladı. Abdest aldıktan sonra ceketini astığı yerde göremeyen Balkan, durumu 155 polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri caminin güvenlik kameralarında yaptıkları incelemelerde şadırvanın duvarına asılan Balkan’a ait ceketin 4 çocuk tarafından çalındığını tespit etti. Polis ekipleri hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.
Ceketi çalınan Hasan Balkan, "Teravih namazını kılmak için abdest alırken üzerimde bulunan ceketi şadırvanın duvarına astım. Abdestimi aldıktan sonra ceketimi astığım yerde göremeyince şaşırdım. Ceketimin içerisinde kimlik ve kartlarım vardı. Hırsızların yakalanmasını istiyorum" dedi.

Yazarlar