Advertorial Akaryakıt ikmalinde konforlu ayrıcalık
Sponsorlu

Akaryakıt ikmalinde konforlu ayrıcalık

12.05.2021 - 07:36 | Son Güncellenme:

Dünyayı kasıp kavuran pandemi koşullarında sağlığı önceleyen Türkiye'nin yeni nesil akaryakıt ikmalcisi En Yakıt cep telefonu uygulaması, sektörde çok büyük bir fark yarattı.IOS cihazlar için App Store, Android cihazlar için de Google Play Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebilen En Yakıt Cep Telefonu Uygulaması ile yeni nesil akaryakıt ikmalinde çok yeni bir ufuk açılıyor.

Akaryakıt ikmalinde konforlu ayrıcalık

Müşterileri için tamamen ücretsiz olarak hızlı, kolay ve güvenli bir seçenek sunan En Yakıt uygulaması sayesinde, Türkiye'nin her yerindeki tüm Shell istasyonlarından 7 gün 24 saat boyunca temassız akaryakıt ikmali sağlanabiliyor. Akaryakıt ikmalinde yeni bir çığır açan En Yakıt, müşterilerine sağlıklı, güvenli ve konforlu bir alternatif sunmanın haklı gururunu yaşıyor.

Haberin Devamı

Akaryakıt sektöründe 30 yıllık tecrübe ve geniş hizmet ağıyla hizmet sağlayan Akcanlar Petrol A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Tayfun Şenses, adından sıkça bahsedilen En Yakıt cep telefonu uygulamasının avantajlarını, uygulamanın sunduğu ayrıcalıkları anlattı. Türkiye'nin yeni nesil akaryakıt ikmalcisi En Yakıt'ın Türkiye'de en geniş hizmet ağıyla müşterilerine büyük bir konfor sağladığına dikkat çeken Tayfun Şenses, "Ülkemizdeki bini aşkın Shell istasyonlarında taşıt tanıma sistemlerine entegre edilen uygulamamız sayesinde, akaryakıt alımlarınız için en hızlı, en kolay ve en güvenli filo yönetim sistemi hizmetinize girmiş oluyor. Araçlarınıza ücretsiz montajı yapılan ekipmanlar sayesinde, filonuzun hızlı, güvenli ve kolaylıkla kontrol edilebilir bir sistemle akaryakıt ikmali yapması sağlanıyor. Ayrıca seçenekli kredi kartı tanımlama altyapısı ile ödeme olanağı da fark yaratıyor" dedi.

Haberin Devamı

SAĞLIĞINIZ İÇİN; EN YAKIT

Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Koronavirüs salgını sürecinde en önemli konunun sağlık olduğuna dikkat çeken Akcanlar Petrol A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Tayfun Şenses, temassız akaryakıt ikmalinde araçtan inmeden kullanma avantajı sağlayan En Yakıt cep telefonu uygulamasının eşsiz bir seçenek sunarak sağlıklı ve güvenli bir imkan yarattığını aktardı. Sektörde öncülük yaptıklarına işaret eden Şenses, "Sektörün lideri Akcanlar Petrol A.Ş., başarılarla dolu 30 yıllık tecrübesine dayanarak bünyesinde yaşama geçirdiğimiz cep telefonu uygulaması, maliyet avantajı ve memnuniyet odaklıdır. Böylelikle müşterilerimize, hızlı, şeffaf ve kaliteli bir hizmet sunmanın gururunu yaşıyoruz" diye konuştu.

BÜYÜK AVANTAJLAR, GENİŞ OLANAKLAR EN YAKIT'TA

Türkiye'deki tüm Shell istasyonlarının En Yakıt cep telefonu uygulaması için Taşıt Tanıma Sistemi ile donatılarak çok geniş bir hizmet ağının oluşturulduğunu söyleyen Akcanlar Petrol A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Tayfun Şenses, şunları kaydetti:

"Akaryakıt ikmalinde çığır açtığımızı söylerken, bunun dayanaklarını da paylaşmak gerekiyor. En Yakıt cep telefonu uygulamasının sunduğu avantajları ve sağladığı olanakları dikkate aldığınızda, sektörde çok ciddi bir fark yarattığı net olarak görülebiliyor. Pandemi koşullarında 'temassız hayat' ilkesine hizmet eden yönüyle de En Yakıt, gelecek çağın vazgeçilmez alternatifi olarak öne çıkıyor. IOS cihazlarınız için App Store, Android cihazlarınız için Google Play Store kullanarak ücretsiz indirebileceğiniz En Yakıt Cep Telefonu Uygulaması ile istasyonda vakit kaybetmeden yakıt ikmali yapabilirsiniz. Cep telefonu uygulama içerisinde 'Hemen Üye Ol' sekmesinden firma ve kredi kartı bilgilerinizi tanımlayarak üyelik işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Bütün ödemelerinizi tek bir noktaya birden fazla kredi kartınız ile toplu olarak yapabilir, ayda iki fatura ile muhasebe ve idari iş yükünü azaltabilirsiniz. Araçlarınız ile ilgili tüm faaliyetlerinize 7/24 giriş imkanı sağlayan gelişmiş bir online yakıt yönetim platformu sunar. Yakıt harcamalarınızı kolayca planlayıp yönetebilirsiniz."

Haberin Devamı

Bu bir ilandır.