Advertorial Erkeklerde Lazer Epilasyon için buz lazer epilasyon ile büyük oranda acısız ağrısız uygulama...
Sponsorlu

Erkeklerde Lazer Epilasyon için buz lazer epilasyon ile büyük oranda acısız ağrısız uygulama...

11.06.2021 - 08:11 | Son Güncellenme:

Quartz Clinique, yalnızca Buz lazer epilasyon yöntemi ile çalışmayı seçmiştir. Buz Lazer epilasyon yönteminde, üç lazer dalga boyu ile etki ederek tek atışta farklı doku derinliklerini kıl köklerini hedefleyebilmektedir.

Erkeklerde Lazer Epilasyon için buz lazer epilasyon ile büyük oranda acısız ağrısız uygulama...

Buz Lazer epilasyon yöntemi, üç farklı dalga boyunun absorpsiyon ve penetrasyon seviyelerinin yanı sıra, diyot lazerin etki kapsamı, konforu ve büyük oranda, ağrısız ve acısız yöntemi ile birleştirerek, günümüzün en güvenli ve en kapsamlı erkek epilasyon yöntemlerinden biri olmaktadır.

Buz lazer epilasyon nedir?

Buz lazer epilasyon yöntemi, kıl kökünü zedeleme ve yeni kıl büyümesini engelleme de etkili üç dalga boyunun avantajını sunar:

Alex Technology: 755nm dalga boyu lazer enerjisi ile , daha güçlü enerji emilimi sunar.

Diyot Teknolojisi: 810nm dalga boyu lazer enerjisi, tüy folikülüne daha derin penetrasyon ve  orta yüksek güç sunan klasik dalga boyudur.

YAG Teknolojisi: 1064nm dalga boyu lazer enerjisi, tüy folikülünün en derin penetrasyonunu sunar.

8-10 seanslık bir buz lazer epilasyon uygulaması, erkeklerin büyük çoğunluğu için tüy çıkmasında ve uzamasında genellikle kalıcı bir azalma ile sonuçlanmalıdır. Buz lazer epilasyon ile var olan vücut kıllarının %60-90 ında azalma beklenir. Seansınızın başında, bekleyebileceğiniz sonuçlar da dahil olmak üzere Quartz Clinique’de uygulamanın başında, kıllarınızın buz lazer epilasyona uygunluğunu belirlemek için bir konsültasyondan geçiyorsunuz.

Buz lazer epilasyon güvenli midir?

Lazer epilasyon güvenlidir. Buz Lazer Epilasyonu yönteminde doğru kıl rengine ve cilt tipine uygun enerjiyi belirlemek ve uygulamayı bu doğrultuda yapmak önemlidir. Buz lazer epilasyon  aplikatörü uygulama yapılacak alan üzerinden ileri geri her alan taranarak lazer enerjisi aktarılır, böylece lazer enerjisi kıl köklerine ulaşarak enerji ve sıcaklık oluşturur. Uygulamanın doğru yapılması ile cilt yüzeyine genellikle herhangi bir zarar vermemektedir. Buz lazer epilasyon sadece kıl köklerine etki eder.

Erkek buz lazer epilasyon için kaç seans gerekir?

Buz Lazer epilasyon öncelikle sadece Anagen büyüme aşamasındaki tüyleri etkileyecektir. Normalde vücut kıllarında, herhangi bir bölgedeki tüylerin kabaca %10-15'i herhangi bir zamanda bu aşamada olacaktır. 4-6 hafta arayla yapılan buz lazer epilasyonun her uygulamasında, yaşam döngülerinin bu aşamasında farklı tüyleri etkileyecektir, bu nedenle işlem başına tüylerde kabaca %10-15'lik bir azalma görmelisiniz. Çoğu kişi için, var olan tüylerin, alan başına 8-10 uygulaması sonrasında kılların çoğu yeniden çıkmamak üzere yok olur. Ancak daha çok yüz veya özel alan gibi daha dirençli alanlar için daha fazla seans uygulaması gerekebilir.

Buz lazer epilasyon öncesi kıllar alınır mı?

Seansın güvenli ve etkili olmasını sağlamak için lazer uygulanacak her bir alanı tıraş etmek gerekir. En uygun tıraş zamanı, randevu saatinizden yaklaşık 8 saat öncedir. Bu, cildinizin sakinleşmesine ve herhangi bir kızarıklığın kaybolmasına izin verirken, buz lazer epilasyon uygulanması için pürüzsüz bir yüzey bırakmaya devam eder. Ancak kılların ağda yada farklı bir yöntem ile alınması tavsiye edilmez. Burada amaç buz lazer epilasyon sırasında lazer ışığının köklere temasının arttırılmasıdır.

Erkeklerde buz lazer epilasyon sonrası...

Erkekler de, buz lazer epilasyon uygulamasından sonra, az miktarda kızarıklık veya hassasiyet yaşayabilir. Buz Lazer  Epilasyon sonrası nemlendiriciler, cildi sakinleştirmek ve yatıştırmak için  kullanılabilir. Güneş ışığına maruz kalan buz lazer uygulanan alanlar için, cildinizi 30-50 faktörlü SPF güneş koruyucu ile korumalısınız. Buz Lazer uygulamasından sonra sıcak banyolar veya duşlar, saunalar ve buhar odaları gibi ısıdan 24 saat kaçının. Sudaki kimyasallar tahrişe neden olabileceğinden şiddetli egzersiz yapmaktan ve yüzmekten kaçının. Quartz Clinique’a uygulama sonrası da uygulama ile ilgili sorularınız için danışabilirsiniz.

Buz lazer epilasyon sonrası bronzlaşabilir miyim?

Evet. Buz Lazer epilasyon yöntemi ile bronzlaşabilir ve bronz kalabilirsiniz. Fakat bunun için güneşe maruz kaldıktan sonra uygulama için en az 7 gün aralık bırakmalısınız...

Bu bir ilandır.