Advertorial İş Adamı Fatih Çelik, Shakira veya Jennifer Lopez’i Türkiye’ye getireceğini duyurdu
Sponsorlu

İş Adamı Fatih Çelik, Shakira veya Jennifer Lopez’i Türkiye’ye getireceğini duyurdu

30.09.2020 - 22:25 | Son Güncellenme:

Ünlü iş Adamı Fatih Çelik, dünyaca bilinen şarkıcı ve eski model Jennifer Lopez ile Latin star Shakira'yı Türkiye'ye getiriyor. 2020 yılının başından beri her ülkede etkili olan Corona virüsü nedeniyle sekteye uğramış olan turizm sektörüne hareketlilik kazandırma amacı da bulunan Çelik, birçok farklı yatırıma imza atma kararı aldı.

İş Adamı Fatih Çelik, Shakira veya Jennifer Lopez’i Türkiye’ye getireceğini duyurdu

Projelerde Hız Kesme Söz Konusu Değil

Corona kökenli birçok farklı sorunun ortaya çıkması, özellikle Turizme büyük bir darbe vurdu. Ülkemiz, almış olduğu önlemlerle bunu aşmaya çalışırken, bu politikaya bir destek de iş adamı Fatih Çelik'ten geldi. Başarılı iş insanı, Akyaka'da devam eden villa projesinin süreceğini dile getirdi. Son derece lüks bir şekilde inşa edilen villaların teslim tarihi de netleşti. Buna göre 2021 senesinde projenin tamamlanması bekleniyor. Doğal yaşam alanı olarak hizmet verecek villalar, ilgili tarihten itibaren misafirler için hazır olacak.

Starlar Ülkemize Geliyor

Turizme destek çerçevesinde Fatih Çelik aynı zamanda iki ünlü dünya yıldızını da Türkiye'ye getiriyor. Şarkıları herkesin dilinde olan ABD'li popçu Jennifer Lopez ve Shakira, Muğla'nın Akyaka ilçesinde muhteşem bir konser verecekler. Bu konuda tüm hazırlıklar sona erdi. Yeni normal düzen içerisinde gerçekleştirilecek olan etkinlik sayesinde hem sosyal hayatın renklendirilmesi hem de turizm gelirlerinin arttırılması amaçlanıyor. Gelen haberlere göre iki yıldız ile yapılan görüşmelerde artık sona gelindi.