Advertorial ‘İyi Gelir’: Küçük Birikim Sahiplerinin Yatırım Kararlarında Sağ Kolu
Sponsorlu

‘İyi Gelir’: Küçük Birikim Sahiplerinin Yatırım Kararlarında Sağ Kolu

01.09.2020 - 21:15 | Son Güncellenme:

“Piyasaları takip etmeye vaktim yok..”, “Altın mı alsam, yoksa dolar daha yükselir mi?, “Ben ne anlarım finanstan? Bu işler çok karmaşık..”, “Birikimim çok küçük. Kim bana yardım eder ki?” Bunlar, dişinden tırnağından artırarak biriktirip yatırım yapmaya çalışan pek çok kişinin aklından geçen sorular… Birikimler küçük olunca bankaların özel yatırım danışmanlığı hizmetinden yararlanmak da mümkün değil. Hal böyle olunca, küçük birikim sahipleri ya çevrelerinden duydukları spekülatif hisse senetlerine yönleniyorlar, ya gidip bir yerden belki de yıllarca hiç değerlenmeyecek bir arsa alıyorlar, ya da “bırak dağınık kalsın” misali hiçbir şey yapmadan birikimlerinin enflasyon karşısında erimesini izlemek zorunda kalıyorlar.

‘İyi Gelir’:  Küçük Birikim Sahiplerinin Yatırım Kararlarında Sağ Kolu

Artık bu sorunlar geride kaldı. İYİ GELİR, küçük birikim sahiplerine yatırım kararlarında yardım etmek için geliştirilmiş bir çözüm. Ludens’in bir alt markası olan İyi Gelir ile birikimleri yönetmek artık çok kolay. Tek yapılması gereken İyi Gelir’in websitesine (iyigelir.net) veya mobil uygulamasına girmek. İYİ GELİR öncelikle kullanıcının yatırımcı davranışını analiz ediyor. Böylelikle yatırımcı davranışına uygun fonlarla birikimlerini yönetmesine yardımcı oluyor. Kullanıcı fon alım/satım, değiştirme işlemlerini bankasına vereceği talimatla yaptırıyor. Birikimleri doğru fonlara koyduktan sonra İYİ GELİR çalışmaya devam ediyor. Piyasaları sürekli takip ederek ve parametreleri inceleyerek hiçbir yatırım fırsatını kaçırmadan birikimleri arttırmaya yardım ediyor.

Kullanıcıya düşen ise birikimlerinin getirisini istediği zamanda ve istediği yerden izlemek. Birikimler, bilimin ve teknolojinin bileşimi sayesinde güvenle yönetiliyor. Artık “Yatırımımın getirisi ne oldu?”, “Bu dönemde hangi fonları almak lazım?”, “Yatırım fonlarımı değiştirsem mi?” gibi soruları sormaya gerek yok. Teknolojinin yardımıyla kolayca, hızlı ve şeffaf bir şekilde İYİ GELİR ile birikimler yönetiliyor. Üstelik eğlenceli! Para konusu artık kimsenin canını sıkmasın!

Yatırım kararı alma sürecinde birçok değişkeni içeren İYİ GELİR, Nobel ödüllü finansal bir modellemeye dayanan akıllı bir algoritmaya sahip. Bu algoritmayı portföy yönetimi konusunda 20’şer yıllık tecrübeye sahip iki akademisyen Türkiye piyasaları için uyarladı: Prof. Dr. Serra Eren Sarıoğlu ve Dr. Nazlı Kalfa Baş. Finans uzmanları Eren Sarıoğlu ve Kalfa Baş İYİ GELİR’i: “Küçük birikim sahiplerinin daha akıllı yatırım kararları vermelerine yardımcı olan bir teknolojik yatırım platformu” olarak tanımlıyorlar. 

İYİ GELİR, kullanıcılarına herhangi bir alt yatırım limiti olmadan ve hiçbir komisyon, masraf ödemeden dijital yatırım deneyimi sunan bir uygulama. İYİ GELİR’in amacı yatırım kararı alma süreçlerini çok kolay hale getirmek ve küçük birikim sahiplerinin yatırım kararlarında sağ kolları olabilmek. Üstelik bu hizmeti ücret ödemeden alabilmelerini sağlamak..

Hizmetten yararlanmak isteyen birikim sahipleri https://iyigelir.net  websitesinden platforma giriş yapabilirler. İYİ GELİR aşağıdaki sosyal medya hesaplarından yatırım, birikim, harcama, yatırım fonu, BES ve yatırımla ilgili akla takılan pek çok konuya dair faydalı paylaşımlarda bulunuyor.

‘İyi Gelir’:  Küçük Birikim Sahiplerinin Yatırım Kararlarında Sağ Kolu

Detaylı bilgi için tıklayın!

Twitter: iyigelirnet

Instagram: iyigelirnet

Facebook: iyigelirnet

Linkedin: iyigelir

 

Bu bir ilandır.