Advertorial LimonHost'un sunduğu fırsatlar Hosting ve Domain pazarının büyümesine katkı sağlıyor
Sponsorlu

LimonHost'un sunduğu fırsatlar Hosting ve Domain pazarının büyümesine katkı sağlıyor

28.02.2021 - 11:50 | Son Güncellenme:

İnternetin hayatımıza kattığı kavramlardan biri olan hosting hizmeti ile herhangi bir web sitesine ya da uygulamaya ait içerikler, dünyanın farklı bölgelerindeki internet kullanıcılarının 7/24 erişebilmesini sağlayacak şekilde özel konfigüre edilmiş sunucularda barındırılıyor. Web hosting; web sitelerinin barındırılması için sunucu kullanılması olarak tanımlanabiliyor. Kullanıcılar tarafından ziyaret edilen her web sitesinin kendine ait bir domain adı ve yararlandığı bir web hosting servisi bulunuyor.

LimonHostun sunduğu fırsatlar Hosting ve Domain pazarının büyümesine katkı sağlıyor

Domain name ve web hosting hizmeti farklı firmalardan satın alınabiliyor. Böyle bir durum söz konusu olduğunda domain adının, web hosting hizmetinin sunduğu name server bilgisine yönlendirilmesi gerekiyor. Böylece name server bilgisi sayesinde, kullanıcı girmek istediği web sitesine yönlendirilmiş oluyor. Bununla birlikte hem domain adının hem de web hosting hizmetinin aynı firmadan alınması internet sitesinin yönetimini daha kolay bir hale getirebiliyor.

Sektörünün öncü isimlerinden LimonHost en ucuz domain ve hosting hizmetlerini müşterilerine farklı alternatifler ile sunuyor. Bu sayede kullanıcılar en uygun fiyat avantajlarından yararlanarak ihtiyaçlarını giderecek en doğru hosting paketini seçme imkanını elde ediyorlar. Doğru web hosting paketinin seçilebilmesi için; kullanıcıların web sitelerinin hedeflerini, ne kadar çevrim içi trafik beklediklerini ve buna benzer noktaları göz önünde bulundurmaları gerekiyor. Kullanılacak olan web hosting paketinin yetersiz özelliklere sahip olması düşük performansa, sayfaların yavaş yüklenmesi ve web sitesini ziyaret eden kullanıcıların kesintiler yaşamasına neden olabiliyor. 

LimonHost Avantajlı Hosting Paketleri İle Dikkat Çekiyor

LimonHost sektördeki faaliyetlerine başladığı ilk günden bu yana sağladığı fiyat avantajları, üst düzeyde müşteri memnuniyeti ve performans odaklı hizmetleri ile ön plana çıkıyor ve pazardaki payını sürekli olarak artırıyor. LimonHost kullanıcılarının ihtiyaçlarını ve sektördeki gelişmeleri göz önünde bularak sürekli yenilediği ve geliştirdiği hizmetleri ile en ucuz fiyatlarla en hızlı, kaliteli ve güvenilir hizmetlere ulaşabilmeyi mümkün hale getiriyor. 

LimonHost yıllık ekonomik, kurumsal ve extrahosting paketlerinden birini tercih eden kullanıcıları için ücretsiz domain kaydını gerçekleştiriyor. Ücretsiz domain olarak .me alan adı sunulmakta olup kullanıcılar yalnızca ilk yıl için ücretsiz domain kaydedebiliyorlar. Bunun yanı sıra LimonHost’un hosting paketlerinden herhangi birini tercih eden kullanıcılar aylık ya da yıllık satın alma şartı bulunmadan ücretsiz bir şekilde SSL avantajından da yararlanabiliyorlar.     

Aynı zaman LimonHost’un kullanıcılarına sunduğu tüm web hosting paketlerinde otomatik kurulum servisleri ücretsiz eklentiler olarak yer alıyor. Web sitelerinin geliştirilmesini sağlayan üstelik hızlı ve kolay bir şekilde kurulumu yapılan otomatik kurulum servisleri arasında WordPress, Joomla, Magento, Drupal, Opencart ve Prestashop gibi popüler web barındırma uygulamaları bulunuyor. 

İnternette Görünürlüğünüzü Artırmanın Yolu Doğru Hizmetlerden Geçiyor

İnternet kullanıcıları domain name olmadan web sitelerine yalnızca IP adresi ile ulaşabiliyorlar. Web sitesinin internetteki adı ve adresi olduğundan iyi bir domain name seçilmesi pek çok avantaj sağlıyor. Bu nedenle web sitesi açacak olan kişilerin domain name seçerken kısa, akılda kalıcı, özgün ve marka değeri yüksek adları tercih etmesi son derece doğru bir adım olarak kabul ediliyor.       

İş fikrini yansıtan uzantılar domain adlarını daha dikkat çekici bir hale getirmesinin yanı sıra işletme ile ilgili aramaları karşılayabilecek anahtar kelimelerin kullanıldığı alan adlarına sahip web siteleri Google gibi arama motoru sıralamalarında üst sıralarda yer alıyor. Aynı zamanda özel karakter içermeyen domain adları da kullanıcı dostu olarak kabul ediliyor ve internet kullanıcıları bu tür web sitelerine çok daha hızlı bir şekilde ulaşabiliyorlar. 

LimonHost domain kayıt fiyatları 0.99 USD’den başlıyor. Tüm alan adı kayıtlarında kullanıcılar ücretsiz olarak e-mail ve hazır web sitesi servisleri sunuluyor. LimonHost 8 Şubat 2021 tarihinde yürürlüğe aldığı kampanyası ile en ucuz fiyata .com uzantılı domain alma fırsatını kullanıcılarına veriyor. Kampanya kapsamında yalnızca yeni üyelere özel olarak ilk yıl 3.99 USD karşılığında domain kaydı yapılabiliyor.

LimonHost kullanıcılarına sunduğu profesyonel domain servisleri ile kullanıcılarının alan adlarına ek özellikler kazandırabilmesine imkan veriyor. LimonHost kullanıcıları Whois Gizleme hizmetinden yararlanarak, alan adlarının kimlik bilgilerini gizleyebiliyorlar. Aynı zamanda spam mailleri ve aramaları engelleyerek alan adlarını güvende tutabilme imkanını da elde ediyorlar. 

Avantajlı fiyat politikası, müşteri memnuniyetine verdiği üst düzey önem ve performans odaklı hizmet anlayışı sayesinde LimonHost her geçen gün daha fazla kullanıcının ilk tercihi haline geliyor.

LimonHostun sunduğu fırsatlar Hosting ve Domain pazarının büyümesine katkı sağlıyor

Kaynak : hosting domain

Bu bir ilandır.