Advertorial Triko Polo T-Shirtlerle Gelen Şıklık ve Gün Boyu Rahatlık
Sponsorlu

Triko Polo T-Shirtlerle Gelen Şıklık ve Gün Boyu Rahatlık

08.07.2020 - 10:25 | Son Güncellenme:

Şıklığı, konforu ve eleganlığı bir arada buluşturan polo t-shirtler, moda trendlerine uygun seçkin koleksiyonlarıyla yaz aylarında erkek giyimin aranan parçalardan biri. Renk ve modellerindeki çeşitlilikle hem dinamik hem de şık bir stil elde etme imkanı verdikleri için de çok tercih ediliyorlar.

Triko Polo T-Shirtlerle Gelen Şıklık ve Gün Boyu Rahatlık

Gün içinde ister masa başında çalışıyor olun ister yoğun koşturmacalı bir iş yapıyor olun, triko ürünler esnek yapısı ile vücudunuzu sararak mükemmel bir uyumla size kendinizi konforlu hissettiriyor.

Hemington’ın üstün kaliteli ipliklerle ördüğü triko polo koleksiyonu ise bu konforu ikiye katlayacak nitelikte. Ege’nin bereketli topraklarından gelen saf pamuğu, Mısır’ın kadim topraklarında yetişen Giza pamuğu, birinci sınıf ipek ve pamuk iplikler ile örülen Hemington triko poloların her biri yetenekli ellerden çıkıyor.

Başarısını dünyanın en özel coğrafyalarından özenle seçilen birinci sınıf %100 doğal ipliklere borçlu olan markanın triko polo yaka t-shirtlerdeki en beğenilecek özelliklerden biri, gözenekli yapıları sayesinde derinin nefes alıp vermesini sağlayarak terlemeyi önlemeleri. Tenle uyumlu incecik ve yumuşacık yapısıyla sağladığı maksimum konfor, triko t-shirtlerin cezbedici bir başka özelliği.

Yazın Enerjisine Uygun Dinamik Tasarımlar

Dinamik, özgür ve hareketli tasarımları ile dikkat çeken polo yaka t-shirtler, yazın enerjisine uygun şık ve klas bir stil sunuyor. İtalya’da çok özel tekniklerle işlenen tasarımlar, günün her saati hafif hissetmenin ayrıcalığını yaşatmayı ihmal etmiyor.

Erkek giyimin yaz modasında çok tercih edilen şortlar ile buluşturacağız polo yaka t-shirtlerle tüm ilgiyi üzerinize toplayacak stil sahibi kombinler yapmanız mümkün. İster şehirde ister tatilde pantolon, şort ve triko üçlemesiyle kalite ve şıklığı üzerinizde her daim taşıyabilirsiniz. Soğuk tuşesi ile teni rahatlatan, en sıcak yaz günlerinde dahi nefes alan ince ve doğal dokularıyla yazın aradığınız konfor üzerinizden hiç eksik olmayacak.

Modellerde Renk ve Desen Sınırı Yok

Üzerinize giydiğiniz anda vücudunuza özel dikilmiş hissi uyandıran mükemmel kalıplar, Hemington’ın triko polo koleksiyonunu ayrıcalıklı bir yere koyuyor. Estetik anlayışın üst düzeyde olduğu özel baklava, çizgili ve örgülü desenler seçkin zevklere hitap ediyor. Renk seçkisinde ise hem klasik sevenlere hem de canlı renklerden vazgeçemeyenlere özel seçenekler var. Siyah, gri, lacivert ve beyaz gibi basic tonlar ile sarı, pembe, kiremit, turuncu, mavi ve yeşil gibi capcanlı renkleri Hemington’ın yaz kreasyonunda görebilirsiniz.

Hemington “Moda Kapıda” Online Uygulaması İle Şimdi Polo Zamanı!

Şık erkek giyimde öncü markalardan olan Hemington, “Moda Kapıda” uygulaması ile online web sitesi üzerinden mağazaya gitmeden benzersiz bir alışveriş deneyimi sunuyor. www.hemington.com.tr adresinde yer alan “Moda Kapıda” uygulamasıyla sipariş verilen her ürünün küçük ve büyük birer bedeni, çeşitli kombin önerileriyle belirttiğiniz gün ve saatte istediğiniz adrese Hemington moda temsilcileri tarafından getiriliyor. Size de yalnızca Hemington’ın üstün kaliteli tasarımlarının ve bu ayrıcalıklı hizmetinin keyfini sürmek kalıyor.

Bu eşsiz koleksiyondaki ürünler aynı zamanda; Akmerkez, Akasya AVM, City’s AVM, Suadiye, Mall Of İstanbul AVM, A Plus AVM, Armada AVM, Korupark AVM, Hilltown AVM gibi satış noktalarında da stil sahibi müşterilerini bekliyor.

polo yaka t-shirt

erkek giyim

www.hemington.com.tr

Bu bir ilandır.