Gündem Keremcem ve Seda Güven çifti boşandı

Keremcem ve Seda Güven çifti boşandı

21.08.2015 - 16:38 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz yıl büyük bir düğün ile Paris'te dünya evine giren Keremcem ve Seda Güven boşandı. Evlilik teklifi ve düğünleri ile dikkatleri üzerine çeken ünlü çiftin boşanma kararı şok etkisi yarattı.

Keremcem ve Seda Güven çifti boşandı

Ünlü şarkıcı Keremcem ile uzun süredir birlikte olduğu oyuncu sevgilisi Seda Güven geçen yıl Paris'te nikah masasına oturmuştu. Ancak ünlü çiftin evlilikleri uzun sürmedi. Keremcem ve Seda Güven boşandılar.

Haberin Devamı

Yakın arkadaşken sevgili olan çift, bu sürpriz kararla herkesi şaşırtmış ve uzun süre eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Çift ayrılık kararlarını baın açıklaması ile duyurdu:

"Üzülerek belirtiyoruz ki ilişkimizde yol ayrımına girdik ve birlikte aldığımız ayrılık kararıyla evliliğimizi bugün sonlandırdık. Bundan sonraki hayatımızda dostluğumuz devam edecektir. Bu hassas dönemde özel hayatımızın mahremiyetine göstereceğiniz saygı ve anlayış için teşekkür ederiz."

GEÇEN YIL EVLENMİŞLERDİ

Şarkıcı ve oyuncu Keremcem, oyuncu Seda Güven’le dün Fransa’nın başkenti Paris’te evlenmişti.

Türkiye’nin Paris Konsolosluğu’nda basına kapalı kıyılan nikâhına yakın dostları katıldı. Eski tapu dairelerini andıran konsolosluğun çıkışında görüntülenen çiçeği burnunda çift, 'çok mutlu' olduklarını söyledi. Keremcem ve Güven düğünlerini İstanbul’da yapacak.

Haberin Devamı

Keremcem, Aydın Boysan’ın doğum günü partisi sırasında romantik bir sürprize imza atmış, annesinin yüzüğüyle uzun zamandır birlikte olduğu Seda Güven’e evlenme teklifinde bulunmuştu.

Bu sürpriz teklif karşısında gözyaşlarına boğulan ve partiye katılanların huzurunda Keremcem’e “evet” diyen Güven, nikah için beyaz bir elbise, eldiven ve şapka tercih etti.Çiçeği burnunda çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.Çiftin düğün fotoğraflarını yakın arkadaşları Mehmet Turgut çekti.