Gündem Yaz tatili ne zaman 2021? İşte yaz tatili tarihi ile ilgili detaylar...

Yaz tatili ne zaman 2021? İşte yaz tatili tarihi ile ilgili detaylar...

16.06.2021 - 17:20 | Son Güncellenme:

Yaz tatili tarihi öğrencilerin gündeminde yer alıyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 2020-2021 eğitim öğretim yılı ile ilgili geçtiğimiz günlerde açıklama yaptı. Peki bu sene yaz tatili ne zaman başlayacak?

Yaz tatili ne zaman 2021 İşte yaz tatili tarihi ile ilgili detaylar...

Yaz tatilinin başlayacağı zaman veliler ve öğrenciler tarafından araştırılıyor. 18 Haziran tarihinde karneler erişime açılacak. Yaz tatili ile ilgili detaylar haberde yer alıyor. Peki yaz tatili ne zaman başlayacak?

Haberin Devamı

YAZ TATİLİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, şu açıklamayı gerçekleştirdi;

"Bildiğiniz gibi 2020-2021 eğitim öğretim yılını 2 Temmuz Cuma günü sonlandırıyoruz. Biz, öğrencilerimiz iyi mi, evde kalmaktan yorulmuşlar mı, bir sıkıntıları var mı, bunları görüp tespit etmek ve onlara iyi gelmek için okullarımızı açık tutacağız. Bu arada 21 Haziran'da yoğun olarak başlayacağımız sosyal, duygusal, kültürel, fiziksel faaliyetler öncesinde sistem altyapımızda yoğunluğa neden olmamak ve öğrencilerimizin erişimini kolaylaştırmak için de karneleri 18 Haziran'dan itibaren öğrencilerimize açıyoruz. Dileyen karnesine 18 Haziran Cuma gününden itibaren ulaşabilecek."