SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Soğanı kavurunca dolma şölene dönüyor! Kıtır kıtır etmesin, tadı katlansın

Sevilen yemekler arasında yer alan dolma, her sofrada kendine özel bir yer bulur. Yaprak sarmasından biber dolmasına kadar pek çok çeşitte ve alternatifte hazırlanabilir. Ancak dolmanın lezzetini belirleyen bazı püf noktalar vardır. Birçok kişi dolmanın iç harcını hazırlarken soğanın nasıl pişirilmesi gerektiğini konuşuyor. İşte en lezzetli yolu.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Yağlı saçı olan uygulasın! Hacimli ve parlak görüntü imkânsız değilmiş: 3 kez ideal
  2. 3 malzemeyi püre yapıp serin! 10 dakikada hazırlayıp yıl boyu tatlı tüketin
  3. Seyahate çıkmadan önce çekilmesi gereken fişler! Evdeki bu cihazlara dikkat
  4. Aşırı aktif mesane kadınları tehdit ediyor! Ani idrar yapma isteği en tipik belirtisi
  5. Köksüz orkideyi bile köklendirir! Azıcık zerdeçal dökün, pet şişede büyüyor
  6. Sebze-meyvedeki pestisiti yok eden Japon taktiği! Evdeki 2 malzeme yetiyor
  7. Dünden kalan makarnayı tavaya atın! Çıtır börek oluyor, herkes tarif isteyecek
  8. Klozetteki su sızıntısına son! Ustasından altın taktik: 'Kapatıp bekleyin'
  9. Güneş yanığına yulaf mucizesi! Kremsiz ferahlık, anında serinletiyor
  10. Soğanı kavurunca dolma şölene dönüyor! Kıtır kıtır etmesin, tadı katlansın

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.