SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Bir parça karpuzu suya koyun, pembe çıkarsa yemeyin! 'Zehir' detayı şaşırtıyor

Ağustos-eylül ayları karpuzun en sık sık tüketildiği aylar. En olgun ve tatlı karpuzu seçmenize yardımcı olacak ise birkaç ipucu var. Bir parça karpuzu yemeden önce suya koyduğunuzda ortaya çıkan tabloya çok şaşıracaksınız! Üstelik bu sizi zehirlenmeden de koruyacak bir taktik.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Aileler akademik başarıyı iyi bir kariyer olarak görüyor! ‘Mutluluk varılmak istenen son nokta’
  2. Uzmanlar uyardı! ‘Evi evcil hayvanlarla doldurmak da bir hastalık’
  3. Kirpik deyip geçmeyin! Dökülen tüyler kanser belirtisi olabilir
  4. Yorgun uyananlara İbrahim Saraçoğlu'nun önerisi! Söz konusu karaciğer
  5. Herkes diyette yer veriyor, 3 kaşığı 75 kalori! Kinoanın faydaları neler?
  6. Bağırsakları takır takır çalıştıran protein deposu! Etkisi 1 tam yumurta ile eşdeğer
  7. Banyonun kurtarıcısı! Çamaşır suyuna rakipmiş, değdiği yeri sakız gibi bembeyaz yapıyor
  8. Koyu göz halkalarından kurtulmak çok basitmiş! İşin sırrı retinolde saklı
  9. Kurusu da suyu da ilaçmış! İbn-i Sina'nın kitabında bahsi geçen 'kavun' reçetesi
  10. Eklem ağrılarını şıp diye kesiyor! Kelle paçadan 10 kat daha etkili, kolajen fışkırıyor

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.