SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Bol tuzlu çekirdekte büyük tehlike! Yapışması için...

Özellikle yaz aylarındaki çay sohbetleri ve pikniklerin vazgeçilmezi olan çekirdekteki bu tehlikeyi duyunca çok şaşıracaksınız. Pek çoğumuzun daha lezzetli olur diye bol tuzlusunu tercih ettiği çekirdekte, tuzun yapışması için E-kodlu katkı maddeleri kullanılıyor. Belli bir düzeyin üzerinde kullanılan bu katkı maddeleri de vücutta birikerek kanser hastalığına zemin hazırlıyor!

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Bulaşık tableti temizlikte zirveye oynuyor! Beyazlar kar gibi olacak, kokuya geçit yok
  2. Dışı çıtır, içi yumuşak mangal köftesi böyle yapılır! Izgarada dağılmayacak, tadı nefis
  3. Ter kokusunu bitiren malzeme! Ev yapımı roll-on oh dedirtiyor, kozmetiği unutun
  4. Tavuğu sollayan protein bombası! Hem hafif hem ekonomik, sporcuların yıldızı
  5. Saati kaçarsa bahçe çöle dönüyor! Kökleri suya doyuran taktik, israf sıfır
  6. Bakır kırmızısı kuaförsüz de olur! Çay demine katın, kıvamı yoğurt gibi tutunca sürün
  7. Ömürlük değil son kullanma tarihi var! Mutfaktaki bu eşyalara dikkat
  8. Yatmadan önce 'altın süt' yudumlayın! Yüzyıllardır uykuya dalmak için kullanılıyor
  9. Tek meyve ışıldamaya yetiyor! Püre haline getirip sürün, ciltte sorun kalmıyor
  10. Derzi de fayansı da pırıl pırıl yapıyor! Suya 5 yemek kaşığı ekleyin: 10 dakika yeter

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.