SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Doğalı da şekerlenir, çöpe atmayın! Saniyeler içinde balı cam gibi pürüzsüz yapıyor

Sofralarımızdan eksik olmayan bal, sağlık için çok faydalı bir doğal şekerdir. Özellikle ısıl işlem görmeyen ham bal, hem besin değerini koruyor hem de şekerlenebiliyor. Ancak balın şekerlenmesi son derece doğal bir durum. Evinizde şekerlenmiş bal varsa hemen gözden çıkarmayın, çöpe atmayın. İşte eski kıvamına döndürmenin basit yolu.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Her öğünün yıldızı! Tarif sorduruyor: Ezip püre haline getirin, rendeleyip fırına verin
  2. Karanlıkta ortaya çıkıp sessizce geliyor! Gümüş böceğinin dostu kitap, ilacı lavanta
  3. Deterjanları rafa kaldırır! Beyaz eşyalardaki sarı lekeleri çözüyor: Macun yapın
  4. Yazın her akşam sofrada! Kabuklarını doğrayıp karanfille kaynatın: Ödem kalmıyor
  5. Bahçenizde su tasarrufu sağlayın! Tüm bahçıvanlar aynı yöntemi uyguluyor
  6. Limonun ömrü 2 katına çıkıyor! Kesmeden hemen önce bu hamleyi uygulayın
  7. Baş ağrınızın sebebi klima olabilir! Bir tedavisi yok ama korunmak mümkün
  8. Tasarımcılara göre evde asla boyamamanız gereken 5 yer! Küfe boğuyor, çözüm olmuyor
  9. Orkide severlerin en sık yaptığı hata! Saksıdan çıkarırken kesmeyin, can damarıymış
  10. Duyan inanamıyor! 20 yaş genç gösteriyor: 'Bu üç şeyi asla ihmal etmedim'

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.