Löp löp giden sarımsaklı ekmek! Bir yiyen tarif soruyor, püre yapıp fırına verin
Sarımsaklı ekmek pratikliği, lezzeti ve şıklığıyla hem günlük sofralarda hem de özel davetlerde rahatlıkla sunulabilecek bir tarif olarak öne çıkar. Peki, ister kahvaltıya ister gece atıştırmalığına çok yakışan bu lezzet nasıl yapılıyor? Detaylar haberimizde!
|
1
1 / 6Fotoğraf
Lezzetiyle sofraların yıldızı olan sarımsaklı ekmek, özellikle İtalyan mutfağının vazgeçilmezleri arasındadır. Dışı çıtır, içi yumuşacık olan bu aromatik ekmek, pratik hazırlanışı ve iştah açıcı kokusuyla kahvaltılardan akşam yemeklerine, her öğünde yıldızlaşır. Peki, ister kahvaltıya ister gece atıştırmalığına çok yakışan bu lezzet nasıl yapılır diye merak ediyor musunuz? İşte, nefis sarımsaklı ekmek tarifi!