SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Dondurulunca daha lezzetli oluyorlar! Besin değeri yükseliyor

Dondurulmuş sebzeler en olgun hallerinde şoklanarak dondurulduğundan, bu vitamin ve mineralleri en iyi şekilde hapseder ve besin değerlerinin parçalanmasını önler. İşte tam da bu yüzden bazı sebzeleri dondurmak ve dondurulmuş bir şekilde satın almak tüketileceği zaman daha sağlıklı bir besin tüketmek anlamına gelebilir. Peki hangi sebzeler dondurulunca daha lezzetli oluyor?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Düz bir karın hayal değil! İzi dışarıdan fark edilmeden, fazla deri ve yağ dokusu alınıyor
  2. Şifalı şevketi bostan otu nasıl saklanır? Ege'nin popüler lezzeti, 1 yıl taze kalıyor
  3. Deterjan almıyorsa telaşa gerek yok! Sorunu çekmeceden anlaşılıyor, bu yolu izleyin
  4. Evin her köşesi serin kalacak! Bu yöntem püfür püfür estiriyor, nem derdi yok
  5. Limon dolgusu yaza damgasını vuracak! Yiyenler mest oluyor, ferahlatan tart tarifi
  6. Çatlamış yumurta en tehlikelisi! Rafa asla değdirmeyin, sonu kötü bitiyor
  7. Genç yaşta yaşlandıran tuzak! İlk belirtisi alınan kilolarmış, vitaminsiz olmaz
  8. Buğulanan camlardan rahatsız mısınız? Gözlükle vedalaştıran 5 güncel yöntem
  9. Maydanoz almaya son! Cam kenarında bile yetişiyor, tek başına coşuyor
  10. Teniniz mis gibi koksun! Parfümleri rafa kaldıran taktik: Çayını içmek yetiyor

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.