Karnıyarık bu tarifle şov yapıyor! 200 derecede ne yağ çekiyor ne mide yakıyor
Yaz aylarının gelmesiyle tezgahlarda yerini alan patlıcan sağlıklı ve çok yönlü bir sebzedir. Özellikle karnıyarık yemeği, patlıcanın en çok ön plana çıktığı ve tadına doyum olmayan lezzetlerden biri. Ancak karnıyarığın lezzetini zirveye taşımak için doğru pişirme teknikleri ve birkaç püf noktası büyük önem taşıyor. İşte karnıyarık tarifinin detayları.Karnıyarık yaparken en sık karşılaşılan sorunlardan biri, patlıcanların fazla yağ çekmesi. Bu sorunu çözmek için patlıcanları kızartmak yerine fırında pişirmek ideal bir yöntem. Bu aşamaları sırasıyla uygulayarak harika bir karnıyarık elde edebilirsiniz.