SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Karnıyarık bu tarifle şov yapıyor! 200 derecede ne yağ çekiyor ne mide yakıyor

Yaz aylarının gelmesiyle tezgahlarda yerini alan patlıcan sağlıklı ve çok yönlü bir sebzedir. Özellikle karnıyarık yemeği, patlıcanın en çok ön plana çıktığı ve tadına doyum olmayan lezzetlerden biri. Ancak karnıyarığın lezzetini zirveye taşımak için doğru pişirme teknikleri ve birkaç püf noktası büyük önem taşıyor. İşte karnıyarık tarifinin detayları.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Alabalık yağından gelen mucize! Saçları ipek gibi yapacak, halat gibi oluyor
  2. Biberlerin üzerine dökün! Çuval çuval toplayacaksınız, sulamak yetmez
  3. Gözden kaçıyor ama çok işe yarıyor! Ayakkabıdaki halka süs değil, ömrü uzuyor
  4. Karpuz-peynir ikilisine daha iyi eşlikçi yok! Mideyi şişirmeden doyuruyor, ferahlatıyor
  5. Horlamayı dilinizle durdurun! 3 gecede etki ediyor, yatmadan 30 saniye önce yapın
  6. Kar beyazı çamaşırlar için Kadir Ezildi tüyosu! Makineye atın, tüyü tozu toplasın
  7. Ciltte botoks etkisi yaratan defne! Yulafla gücünü katlıyor, kırışıklıktan eser yok
  8. Dünyanın en faydalı meyve suyu! Metabolizmayı turbo hıza alıyor, C vitamini deposu
  9. Genç kalmak isteyen yapsın! Kraliyet beslenme tüyoları: 'Ağızlarına sürmüyorlar'
  10. Kahvaltıda yiyenin zekası tavan yapıyor! Çinlilerin sırrı, Karatay’ın favorisi süper besin

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.