SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kızartmadan çıtır ve sulu! Bagetleri suda bekletip fırınlayın, adeta lezzet şöleni

Tavuk baget, doğru pişirildiğinde dışı çıtır, içi ise yumuşacık ve sulu olabilir. Ancak her yemekte olduğu gibi tavuk pişirmekte de bazı püf noktaları vardır. Tavuk baget yaparken dikkat edilmesi gereken 10 püf noktasını haberimizde derledik!

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Bahçedeki keneleri yok etmenin formülü! Havluyu götürün, üzerinde beliriyor
  2. Tatlıyı anında kıvama getirecek! Şerbette limona rakip, tadı hayran bırakıyor
  3. Düdüklüyü elimizle bombaya çeviriyoruz! Buhar sızarsa hata, aşırısı zararlı
  4. Basit ama hayat kurtarıcı! Bulaşık süngerine tarçın serpin, sonucu görün
  5. Sosyal medyayı salladı, herkes tek tek yedi! Sarımsak sivilceyi geçirir mi?
  6. Kalanşoyu patır patır yavrulatan taktik! 4 mevsim açacak, gereken sadece poşet
  7. Göz kalemi kullanırken olmazsa olmaz! Her seferinde ucunu minicik açın
  8. Tüm bildiklerinizi unutun! Kıyır kıyır kete böyle yapılır, hafifçe bastırmak yeter
  9. Hafta sonu kaçamağı demeyin! Sızdıran bağırsak sendromu 2 günde başlayabilir
  10. Patatesi böyle kavurun, gerisi lezzet şöleni! Yumuşacık tadı parmak yedirtecek

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.