Lahana neye iyi gelir, nasıl yemek gerekir?
İstanbul Florence Nightingale Hastanesi, Sağlıklı Yaşam Merkezi Direktörü Dr. Özgür Şamilgil değerli bir besin kaynağı lahananın zengin özelliklerini belirtiyor
20.01.2015 - 11:43
|
Son Güncellenme: 20.01.2015 - 11:51
Lahana, C ve K vitamini kaynağı olarak mükemmel bir besindir. Ayrıca lif içeriği zenginliği kabızlık, mide ülseri, şişmanlık gibi sorunları engellemeye birebirdir. Bol miktarda Folik asid ve B6 vitamini içermekte ve oldukça düşük kalorilidir. İstanbul Florence Nightingale Hastanesi, Sağlıklı Yaşam Merkezi Direktörü Dr. Özgür Şamilgil değerli bir besin kaynağı lahananın zengin özelliklerini belirtiyor;
İlginizi Çekebilecek Haberler
Çekirdeklerini çöpe atan bin pişman! Kaynatınca böbreğe, kavurunca bağırsağa şifa oluyor
Küflenmiş peynir için 2 cm kuralı! Kıvamı yumuşaksa ağzınıza bile sürmeyin, zehirliyor
Etrafı karınca basıyorsa bu yöntem bir harika! Hemen kaçışıyorlar, izleri silmek yetiyormuş
Mutfakta, cilt bakımında, evin her yerinde! 1 kavanozu 15 işi çözüyor, mucize küpüymüş
Egzamanın imdadına koşan vitamin! Cildi neme boğuyor, kuruluk tarihe karışıyor
Topuk çatlaklarını anında onaran güç, her evde var! Limonla 2 kat fazla yumuşatıyor
Hormon üretimi bozukluklarına neden oluyor! ‘Egzersiz, demans ve Alzheimer riskini de düşürüyor’
Gelip gelip giden tatlı krizine elveda! Tarçın kabuğu, karanfil bu işin doğal reçetesi
Aileler akademik başarıyı iyi bir kariyer olarak görüyor! ‘Mutluluk varılmak istenen son nokta’
Uzmanlar uyardı! ‘Evi evcil hayvanlarla doldurmak da bir hastalık’