SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Lezzeti tabakta değil, damakta yayılıyor! Hataylıların parmak yedirten içli köfte sırrı

İçli köfte, Türk mutfağının gözde lezzetlerinden biri kabul edilir. Yumuşacık dış hamuru ve içindeki zengin baharatlı kıyma harcıyla hem göze hem de damağa hitap eder. Ancak içli köfte yapımı her an yapılabilecek nitelikte bir tarif olmadığı ve fazla emek gerektirdiği için birçok kişi bu lezzeti dondurulmuş olarak almayı ya da evde çok miktarda hazırlayıp dondurmayı tercih eder. Peki, dondurulmuş içli köfteyi en doğru şekilde pişirmek için nelere dikkat etmek gerekir?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Şifalı şevketi bostan otu nasıl saklanır? Ege'nin popüler lezzeti, 1 yıl taze kalıyor
  2. Deterjan almıyorsa telaşa gerek yok! Sorunu çekmeceden anlaşılıyor, bu yolu izleyin
  3. Evin her köşesi serin kalacak! Bu yöntem püfür püfür estiriyor, nem derdi yok
  4. Limon dolgusu yaza damgasını vuracak! Yiyenler mest oluyor, ferahlatan tart tarifi
  5. Çatlamış yumurta en tehlikelisi! Rafa asla değdirmeyin, sonu kötü bitiyor
  6. Genç yaşta yaşlandıran tuzak! İlk belirtisi alınan kilolarmış, vitaminsiz olmaz
  7. Buğulanan camlardan rahatsız mısınız? Gözlükle vedalaştıran 5 güncel yöntem
  8. Maydanoz almaya son! Cam kenarında bile yetişiyor, tek başına coşuyor
  9. Teniniz mis gibi koksun! Parfümleri rafa kaldıran taktik: Çayını içmek yetiyor
  10. Her şeyi bulaşık makinesine atan yandı! Elde yıkamak şart, içten mahvediyor

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.