Sadece 15 dakika sürüyor! Kabağı halka ya da şerit doğrayın: Sırrı kağıt havluymuş
Kabak yemek size zor geliyor ya da her zaman aradığınız tariflerin en iyilerini bilmek istiyorsanız haberimiz tam da size göre. severek tüketilen kabak kızartmasının dışı çıtır, içi yumuşacık bu altın sarısı hali, sizi memnun edecek. İster meze olarak ister ana yemeğin yanına nefis bir eşlikçi olan bu kızartmasının nasıl yapıldığını, tüm püf noktalarıyla haberimizde anlattık!
|
1
1 / 7Fotoğraf
Kabak kızartması denince aklınıza yumuşak, yağ çeken dilimler geliyorsa bu tarif her şeyi değiştirebilir. Özel kaplaması sayesinde dışı çıtır çıtır, içi ise sulu ve lezzetli kalan kabaklar sofrada büyük ilgi görecek. Peki ama çıtır kabak kızartması nasıl yapılır?