SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Muzu kararmaktan kurtaran sihirli karışım! 1 kaşık yetiyor, saatlerce taze kalacak

Tatlılara doğal bir tat ve yumuşaklık katan muz, doğrandıktan sonra hızla kararmaya başlamasıyla görüntüsünden çok şey kaybeder. Bu durum sunum estetiğini bozar ve iştahınızı olumsuz etkileyebilir. Ancak doğru koruma yöntemleriyle bu kararmayı geciktirmek mümkün. Peki, doğranmış muz kararmaması için ne yapmalı?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Saatler harcamayın, çözümü basit! Bakımı ihmal etmeden pürüzsüz görünecek
  2. Suya 1 kaşık ekleyip üzerine dökün! Muz için zaman duruyor: Saatlerce kararmayacak
  3. Siyahlar neden daha çok kokuyor? Küf oluşmaması için bu ayarda yıkayın, deterjana dikkat
  4. Potasyumda muzu solladı! Tok tutuyor, tam bir antioksidan bombası
  5. Karbonat ve limonu fırına atın, sonucu görün! Tek tuşla temizlik, yeni gibi olacak
  6. Çürüyor gibi duruyor ama değil! Yaprak uçlarındaki kuruluğun sebebi belli, çözümü kolay
  7. Doğrama tahtasını deterjanla yıkamayın! Adeta zehre dönüşüyor, 2 malzeme yeter
  8. 49 yaşında fitliğin zirvesinde! Zara’nın değişimi olay oldu: 'Tıp diyetiyle çözdüm
  9. Trakyalıların bayıldığı tarif! Un-biber-sütle lezzeti arşa çıkarın, kalp besliyor
  10. Ahşap, plastik fark etmez! 1 mandalla tüm sorunu çözer, karmaşa bitecek

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.