SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Süzme balın yanına bile yaklaştırmayın! Ne kalite ne de lezzet bırakan hata

Sofralarımızdan eksik olmayan süzme bal, sağlığımız için en faydalı besinler arasında yer alır. Ancak saklama koşullarına uyum sağlamadığınızda bozulma belirtileri vermesi kaçınılmaz olacaktır. Tam bir şifa deposu olan bu besini mutfaktaki bazı malzemelerden uzak tutmanız gerekiyor. İşte gözden kaçırılmaması gerekenler.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Hapşırma ve öksürmeyle bulaşıyor! Tedavisine hemen başlamak kritik önem taşıyor
  2. İğdeyi 4 farklı tarifle yiyin! 4 gün beklemek yeter, 1 tatlı kaşığı güç veriyor
  3. Buzdolabının alt tarafında saklamayın! Her rafı güvenli değil, artan yemeklere dikkat
  4. El açması börekleri solladı! Pirinç yufkasını 30 saniye bekletip sarın: Gluten yok
  5. Yapraktaki beneğin rengi sorunu söylüyor! Bitkilerin olduğu odayı havalandırın
  6. Panjurdaki tüm kir su gibi akacak! Eski çoraplarla tertemiz, ulaşılmayan yer kalmayacak
  7. Ne solucan kalıyor ne salyangoz! Kahveyle karıştırınca tuzağa düşürüyor, muhteşem taktik
  8. Hamur işi en iyi yoğurt suyuyla oluyor! Lavaboya dökmeyin, lezzeti şahlandırıyor
  9. Ter kokusuna aktar formülü! Sürdüğünüz yer gram komuyor, roll-ona tek rakip
  10. En leziz turşular bu tariften çıkıyor! Biberleri delmek yeter, domatesle şölene dönüyor

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.