SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Tane tane bulgur pilavı yapmak çok basit! Sıcak su üzerini azıcık geçince yetiyor

Bulgur pilavı hazırlamak çok kolay gibi görünebilir ama doğru lezzeti tutturmak, işte o pek kolay olmayabiliyor. Birçok kişi bulgur pilavını pişirirken, bulgurların birbirine yapışması, lapa kıvamında olması gibi sorunlarla karşılaşabiliyor. Bulgurların taneleri arasında yapışma olmadan, her bir tanenin ayrı ayrı pişmesi ve lezzetinin tam anlamıyla ortaya çıkması için ise doğru adımların atılması, bazı önemli püf noktalara dikkat edilmesi gerekiyor. Evde tane tane bulgur pilavı hazırlamanın sırrı nedir?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Alabalık yağından gelen mucize! Saçları ipek gibi yapacak, halat gibi oluyor
  2. Biberlerin üzerine dökün! Çuval çuval toplayacaksınız, sulamak yetmez
  3. Gözden kaçıyor ama çok işe yarıyor! Ayakkabıdaki halka süs değil, ömrü uzuyor
  4. Karpuz-peynir ikilisine daha iyi eşlikçi yok! Mideyi şişirmeden doyuruyor, ferahlatıyor
  5. Horlamayı dilinizle durdurun! 3 gecede etki ediyor, yatmadan 30 saniye önce yapın
  6. Kar beyazı çamaşırlar için Kadir Ezildi tüyosu! Makineye atın, tüyü tozu toplasın
  7. Ciltte botoks etkisi yaratan defne! Yulafla gücünü katlıyor, kırışıklıktan eser yok
  8. Dünyanın en faydalı meyve suyu! Metabolizmayı turbo hıza alıyor, C vitamini deposu
  9. Genç kalmak isteyen yapsın! Kraliyet beslenme tüyoları: 'Ağızlarına sürmüyorlar'
  10. Kahvaltıda yiyenin zekası tavan yapıyor! Çinlilerin sırrı, Karatay’ın favorisi süper besin

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.