SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Taze baklayı susam yağı ile pişirin! Bu faydaları fazla bilinmiyor...

Bahar ayının yıldız sebzesi olan taze bakla zengin içeriğiyle son derece besleyici bir özelliğe sahip. Susam yağı ile pişirdiğiniz de besleyiciliğini daha da artıyor. Beslenme ve Diyet Uzmanı Deniz Nadide Can sodyum potasyum, folik asit, C vitamini açısından da zengin olan taze baklanın çok bilinmeyen 5 önemli faydasını sıralayıp bakla zehirlenmesiyle ilgili de uyarıda bulundu.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Aileler akademik başarıyı iyi bir kariyer olarak görüyor! ‘Mutluluk varılmak istenen son nokta’
  2. Uzmanlar uyardı! ‘Evi evcil hayvanlarla doldurmak da bir hastalık’
  3. Kirpik deyip geçmeyin! Dökülen tüyler kanser belirtisi olabilir
  4. Yorgun uyananlara İbrahim Saraçoğlu'nun önerisi! Söz konusu karaciğer
  5. Herkes diyette yer veriyor, 3 kaşığı 75 kalori! Kinoanın faydaları neler?
  6. Bağırsakları takır takır çalıştıran protein deposu! Etkisi 1 tam yumurta ile eşdeğer
  7. Banyonun kurtarıcısı! Çamaşır suyuna rakipmiş, değdiği yeri sakız gibi bembeyaz yapıyor
  8. Koyu göz halkalarından kurtulmak çok basitmiş! İşin sırrı retinolde saklı
  9. Kurusu da suyu da ilaçmış! İbn-i Sina'nın kitabında bahsi geçen 'kavun' reçetesi
  10. Eklem ağrılarını şıp diye kesiyor! Kelle paçadan 10 kat daha etkili, kolajen fışkırıyor

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.