SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Topak topak olan karameli krem kıvamına getiren tüyo! Hafif ısıtmak iş bitiriyor

Karamel hazırlamak, basit bir şeymiş gibi görünüyor olsa da doğru kıvamı ve lezzeti tutturmak ustalık isteyen bir süreçtir. Şekerin erimesiyle başlayan bu lezzet serüveni, bazı basit, küçük hatalarda bile olumsuz şekilde sonuçlanabiliyor. Bu sebeple karamel yapımı hem sabır hem de dikkat ister. Doğru teknik ve püf noktaları bilmek gerekir. Peki, bu doğru teknik ve püf noktalar nedir? Siz de kendi evinizde bir karamel ustası olabilirsiniz...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Köksüz orkideyi bile köklendirir! Azıcık zerdeçal dökün, pet şişede büyüyor
  2. Sebze-meyvedeki pestisiti yok eden Japon taktiği! Evdeki 2 malzeme yetiyor
  3. Dünden kalan makarnayı tavaya atın! Çıtır börek oluyor, herkes tarif isteyecek
  4. Klozetteki su sızıntısına son! Ustasından altın taktik: 'Kapatıp bekleyin'
  5. Güneş yanığına yulaf mucizesi! Kremsiz ferahlık, anında serinletiyor
  6. Soğanı kavurunca dolma şölene dönüyor! Kıtır kıtır etmesin, tadı katlansın
  7. Saça sirke dökmek iyi mi kötü mü? Yanlış uygularsan yıpratıyor, seyreltmek şartmış
  8. Kekiniz ilk günkü gibi yumuşacık! Bu tüyoyla bayatlamıyor, asla kurumuyor
  9. Mayıs ayında eken yaşadı! Hasadı ikiye katlıyor, mahsüller dalından fışkıracak
  10. Maydanozu 1 ay dipdiri tutan taktik! Karbonat dökün, sonucu görün

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.