SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Yediklerimizin besin değerini düşüren 10 hatalı mutfak alışkanlığı

Vücudumuzun ihtiyaç duyduğu vitamin ve minerallerin çoğunu besinlerden, özellikle de sebze ve meyvelerden alıyoruz. Ancak yemek hazırlarken, pişirirken ve tüketirken yaptığımız bazı hatalar besin değerinin azalmasına hatta tümüyle kaybolmasına neden olabilir! Peki besinlerin değerlerini korumak için nelere dikkat etmemiz, nelerden kaçınmamız gerekiyor? Beslenme ve Diyet Uzmanı Sıla Bilgili Tokgöz besinlerin değerini düşüren 10 hatalı alışkanlığı anlattı

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Yağlar cayır cayır yakıyor! Dümdüz karın için 1 gece yeter: 7 dakika beklemek şart
  2. 9 hatayı yapan mutfağını sorgulasın! Közledikten sonra hemen kapatın, su değmesin
  3. Tahta kaşıkları ovalamaya son! 1 kaşığı yağı su gibi akıtıyor, 15 dakikada tertemiz
  4. Kışlık patlıcan kurutan başka yemek aramaz! Asla çürümüyor, acı suyunu çıkarın
  5. Proteinde yumurtayı bile solluyor! Gün boyu tok tutacak kuru yemiş, lif bombası
  6. İkizlerden sadece biri 13 yıl botoks yaptırdı! Ciltleri karşılaştırıldı, sonuç inanılmaz
  7. Yıllarca olmadı, bulduğu yöntem sayesinde 27 kilo birden verdi! 'Diyet yapmadım'
  8. Koruyuculuğu kontrol edilmiyor! Ev yapımı güneş kremlerinin içeriğine dikkat
  9. Modern çağda ilişkiler neden kısa ömürlü? Çiftleri tüketen 6 yaygın hata!
  10. Yazın da şerbetli tatlı olur! Şerbete karanfil sürprizi, tepsi tepsi gidecek tarif

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.