Cadde 54 yaşındaki Jennifer Lopez'den dikkat çeken pozlar

54 yaşındaki Jennifer Lopez'den dikkat çeken pozlar

31.10.2023 - 10:28 | Son Güncellenme:

Ben Affleck ile 17 yıl aradan sonra tekrar bir araya gelip evlenmesiyle magazin gündeminden düşmeyen Jennifer Lopez (54), yeşik elbisesiyle sosyal medyayı salladı. Düzenli olarak spor yapan Lopez, her fırsatta görünüşünün yalnızca iyi genetiğin sonucu olmadığını vurguluyor.

54 yaşındaki Jennifer Lopezden dikkat çeken pozlar

Bir dönem magazin dünyasının en gözde çiftlerinden biri olarak gösterilen, şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez ile aktör Ben Affleck, beraber rol aldıkları 'Gigli' filminin setinde tanışmalarının ardından 2002 yılında nişanlanmışlardı. Ancak 2003'te yapılması beklenen düğünlerini erteleyen çift, bir yıl sonra da yollarını ayırmıştı.

Haberin Devamı

GÜNLERCE GÜNDEMDE KALDILAR

İkili, 2021'de ise kendilerini yine birbirlerinin kollarında bulmuştu. Yıllar sonrabarışmalarının üzerinden çok geçmeden 'Bennifer', temmuz ayında Las Vegas'ta sade bir törenle dünyaevine girmelerinin ardından; üç gün süren büyük bir düğün yaparak günlerce gündemde kalmıştı.

54 yaşındaki Jennifer Lopezden dikkat çeken pozlar

HER DAİM GENÇ GÖRÜNÜYOR

Jennifer Lopez 54 yaşında olmasına rağmen her daim genç görünüyor. Düzenli olarak spor yapan Lopez, her fırsatta görünüşünün yalnızca iyi genetiğin sonucu olmadığını vurguluyor.

54 yaşındaki Jennifer Lopezden dikkat çeken pozlar

"RANDEVU GECESİ"

Lopez, bu kez de sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla gündem oldu.''Randevu gecesi' notunu düştüğü bir paylaşımda bulunan ünlü şarkıcının tarzı görenleri büyüledi.

54 yaşındaki Jennifer Lopezden dikkat çeken pozlar