Cadde Acun Ilıcalı ile polemiği devam ediyor! Mehmet Ali Erbil servetini açıkladı

Acun Ilıcalı ile polemiği devam ediyor! Mehmet Ali Erbil servetini açıkladı

26.12.2023 - 12:37 | Son Güncellenme:

Mehmet Ali Erbil, Acun Ilıcalı'nın muhabirlikten kanal sahibi olmaya nasıl bu kadar hızlı geldiğini sorguladığı açıklamalarıyla çok konuşulmuştu. Ilıcalı ise Erbil'e sert sözlerle cevap vermişti. Ünlü şovmen, dün katıldığı bir programda Ilıcalı ile polemiğini devam ettirdi. Başka hiçbir yapımcının Ilıcalı'nın mal varlığına sahip olmadığını söyleyen Erbil, kendi servetini de açıkladı.

Acun Ilıcalı ile polemiği devam ediyor Mehmet Ali Erbil servetini açıkladı

Ünlü sunucu ve şovmen Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz hafta YouTube'da yayınlanan 'Bak Burası Çok Önemli' programına konuk olmuştu. 50 yıldır televizyon starı olduğunu ve Acun Ilıcalı gibi hızla yükselip kanal sahibi ya da uçağı olmadığını söyleyen Erbil, ünlü ismin servetini sorgulamıştı.

Haberin Devamı

Şovmen, "Acun elinde mikrofonla benden yarım saat röportaj alabilmek için kapımda bir saat bekliyordu. Birkaç yıl içinde iki tane ulusal kanal, bir dijital platform, İngiltere'de iki futbol takımı, iki özel uçak, sayısını bilmediğimiz tekneleri... Ben 50 yıldır televizyon starıyım, ne bir kanalım var ne bir uçağım var. Artık bunu kamuoyuna sunuyorum. Para aklamaya gelirse, 300 eurom vardı, Almanya'da akladım da geldim" şeklinde konuşmuştu.

Acun Ilıcalı ile polemiği devam ediyor Mehmet Ali Erbil servetini açıkladı

"BEN MEHMET ALİ ERBİL İLE NE ZAMAN BİR ARAYA GELMİŞİM?"

Ilıcalı ise bu sözlere; "Ona gülüyorum sadece. Kendisi Çarkıfelek'i ona sundurmadığımız için sinirlenmiş, öyle anlıyoruz. Bir yapımcıyla oyuncu aynı parayı mı kazanır? Mehmet Ali zaten bir yapımcı kadar kazanacağını hesap ettiyse hayata 5-0 mağlup başlamış. Televizyonda belki bir milyar insana program seyrettiriyorum; sonra Acun nasıl para kazanıyor? Ne güzel bir dünya bu ya! Mehmet Ali Erbil ile ben ne zaman bir araya gelmişim? Daha önce hiç benim kanalımda yer almış mı? Ben herkesi kanalımda çalıştırmak zorunda mıyım?" şeklinde cevap vermişti.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı ile polemiği devam ediyor Mehmet Ali Erbil servetini açıkladı

"HİÇBİR YAPIMCININ ÖZEL UÇAKLARI, TELEVİZYONLARI OLDUĞUNU GÖRMEDİM!"

Mehmet Ali Erbil, bu sert yanıtın ardından Enver Aysever'in YouTube programına konuk oldu. "Altını çiziyorum, hiçbirimiz Acun düşmanı değiliz" diyen Erbil; şöyle devam etti:

Sadece bir meslektaşı olarak, şov dünyasının içinde biri olarak söylüyorum bunları. Ben de sunuculuk yaptım, şov yaptım, dizilerde oynadım, sinema filmlerinde oynadım, sahnelere çıktım. Belki Acun bunların üçte birini yapmıştır. Türkiye'de, dizileri tüm dünyada seyredilen birçok yapım şirketi var. O yapım şirketlerinin prodüktörlerinin özel uçakları, özel televizyonları, iki tane futbol takımlarının olduğunu ben duymadım!

Acun Ilıcalı ile polemiği devam ediyor Mehmet Ali Erbil servetini açıkladı

"DİLAN POLAT'I DA MERAK ETMEDİK Mİ?"

"Ben Acun'un muhabir arkadaşlarını tanıyorum 20-30 yıldır. Hiçbirinin başını sokacak evleri bile yok. Allah yürü ya kulum sadece Acun'a mı dedi! Ben vergisini veren bir vatandaş olarak merak ediyorum. Dilan Polat'ı da merak etmedik mi? Hepimizin tüyleri diken diken olmadı mı? Bu paralar nereden geliyor, kaynağı nedir?"

Acun Ilıcalı ile polemiği devam ediyor Mehmet Ali Erbil servetini açıkladı

Acun bana iş vermeye mecbur değil. Ben başarılarımı ispatlamış biriyim. Haftanın beş günü Çarkıfelek birinci oluyordu. Benim korkacak bir şeyim yok, 50 yıldır devlete vergisini veren insanım. Sanatçılar arasında vergi rekortmeni olmuşluğum var. Kazandığım her şey ortada. Şu anda oturduğum ev bile toplasan 10 milyon eder. Eşlerime verdiğim evlerin toplamı da 10 milyon dolardır. Hiçbir zaman kumarda varımı yoğumu yitirmedim. Çoluğumun çocuğumun geleceklerini garantiye aldım. Ben hiç çalışmasam da çocuklarıma, torunlarıma yetecek kadar servetim var.