Cadde Adam Levine'den 'aldatma' açıklaması! 'Behati Prinsloo çok üzgün'

Adam Levine'den 'aldatma' açıklaması! 'Behati Prinsloo çok üzgün'

21.09.2022 - 14:25 | Son Güncellenme:

Namibyalı manken Behati Prinsloo ile üçüncü bebeklerini bekleyen Maroon 5 grubunun solisti Adam Levine'in, eşini bir Instagram fenomeniyle aldattığı ortaya çıkmıştı. Ekran görüntülerini paylaşan fenomenin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak özür dileyen Levine, başka kadınlar tarafından da peş peşe ifşa edildi. Prinsloo'ya yakın bir kaynak, modelin 'çok üzgün' olduğunu paylaşırken; eşi Sebastian Bear-McClard tarafından aldatıldığı iddia edilen Emily Ratajkowski de konuya dahil olarak dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Adam Levineden aldatma açıklaması Behati Prinsloo çok üzgün

Dusty Rose (5) ve Gio Grace (4) adında iki kızı bulunan Behati Prinsloo-Adam Levine çiftinden müjdeli haber geçtiğimiz günlerde gelmiş; Prinsloo, People Dergisi'ne hamile olduğunu doğrulamıştı. Entertainment Tonight'ın haberine göre; çocuklarıyla ilgili çok fazla sosyal medyada paylaşımda bulunmamaya ve özel hayatlarını gizli tutmaya çalışan çiftin, dördüncü çocuk planları yaptığı da belirtilmişti.

Haberin Devamı

Adam Levineden aldatma açıklaması Behati Prinsloo çok üzgün

EKRAN GÖRÜNTÜLERİNİ YAYINLADI

Tüm bunların ardından bir Instagram fenomeni olan Sumner Stroh, Victoria's Secret modeli Behati Prinsloo (34) ile 2014 yılında dünyaevine giren ve şimdilerde üçüncü bebeğini bekleyen Maroon 5 grubunun solisti Adam Levine ile aylar önce aşk yaşadığını açıklamıştı. 23 yaşındaki Stroh, 43 yaşındaki evli şarkıcı ile yaşadığını iddia ettiği 'yasak aşkın' ayrıntılarını TikTok hesabında paylaşarak; şu ifadeleri kullanmıştı:

Victoria's Secret süper modellerinden biriyle evli bir adamla ilişki yaşıyordum. O zamanlar genç ve saftım. Ve açıkçası, kendimi 'sömürülmüş' hissediyorum. Şu an olduğum gibi değildim, bu yüzden kolayca manipüle edildim.

İkili arasındaki mesajlardan birinde Levine'in; Stroh'a, "Bu kadar güzel olman aklımı başımdan alıyor. Gerçek hayatta fotoğraflarından 50 kat daha seksisin" diye yazdığı görülmüştü.

"SENİN İÇİN UYGUN MU?"

Instagram'da 338 binden fazla takipçisi olan fenomenin açıkladıklarına göre; ikili, 'bağlantıyı kaybedene kadar' yaklaşık bir sene boyunca görüşmüştü. Ancak ünlü müzisyen, sekiz yıllık eşinin üçüncü çocuklarına hamile olduğu haberini paylaşmak için bu yıl tekrar Stroh ile iletişime geçerek, Sumner'ı 'dehşete düşüren' bir istekte bulunmuştu:

Haberin Devamı

Tamam, ciddi bir soru: Başka bir bebeğim olacak ve eğer erkekse adını gerçekten Sumner koymak istiyorum. Bu senin için uygun mu? Çok ciddiyim.

Stroh, viral hale gelen videosunda bu tuhaf mesajı okuduğunda 'cehennemde' olduğunu hissettiğini söylemiş ve "Tamamen manipüle edildim" demişti.

Adam Levineden aldatma açıklaması Behati Prinsloo çok üzgün

ÖZÜR DİLEDİ

Adam Levine, Stroh'nun kendisini ifşa etmesinin ardından geçtiğimiz akşam sosyal medya hesabından özür diledi. Şarkıcı, mesajında şu ifadeleri kullandı:

Şu anda hakkımda çok fazla şey söyleniyor, bu yüzden açıklama yapmak istiyorum. Eşim dışında herhangi biriyle konuşurken muhakeme yeteneğimi kullanamadım. Duygusal bir ilişkim olmadı, yine de hayatımın pişmanlık dolu bir döneminde flört içeren konuşmalar yaparak sınırı aştım. Bazı durumlar uygunsuz hale geldi ve ailemle birlikte bunu düzeltmek için adımlar attım. Bu dünyada tek umursadığım şey karım ve ailem. Benim için gerçekten önemli olan tek şeyi riske atacak kadar saf ve aptal olmak, yapabileceğim en büyük hataydı. Bir daha asla yapmayacağım. Tüm sorumluluğu alıyorum ve söz veriyorum; bunun üstesinden geleceğiz. Birlikte başaracağız.

BAŞKA KADINLAR DA İFŞA ETTİ

Ancak başka kadınlar da Levine'in kendilerine attığı mesajları yayınlayarak, ünlü ismi ifşa etmeye devam etti. Maryka adlı bir kadının 'igfamousbydana' adlı Instagram hesabı tarafınından yayınlanan ekran görüntülerinde, Levine'in; "Vücudun muhteşem! Nasıl böyle kum saati gibisin?" yazdığı görüldü. Maryka'nın "Dostum, sen evli değil misin?" cevabını vermesi üzerine Levine; "Evet, ama biraz karışık. İşler zorlaşıyor" diye yazdı.

Page Six'te yer alan habere göre; isminin paylaşılmamasını rica eden sarışın bir kadın da ünlü isim ile 'uygunsuz' bir şekilde konuştuklarını iddia etti.

Şarkıcının eski yoga öğretmeni Alanna Zabel de ortaya çıkarak, Levine'in kendisine; "Günü seninle çıplak geçirmek istiyorum" şeklinde bir mesaj attığını söyledi. Zabel, o zamanki erkek arkadaşının bu mesajları görünce sinirlendiğini ve şiddete başvurarak bileğini kırdığını da iddia etti.

Haberin Devamı

Adam Levineden aldatma açıklaması Behati Prinsloo çok üzgün

"BOŞANMAK İSTEMİYOR"

People'a konuşan bir kaynak; tüm bunların ardından Levine'in eşi Behati Prinsloo'nun çok üzgün olduğunu söyledi:

Adam, Behati'nin arkasından iş çevirdiğini ve uygunsuz davrandığını, bir aptal gibi davrandığını itiraf etti. Behati yine de çok üzgün. Yüzde 100 ailesine bağlı biri ve Adam onun duyguları hakkında çok anlayışlı. İşleri daha iyi hale getirmek için elinden geleni yapıyor ve asla boşanmak istemiyor.

Adam Levineden aldatma açıklaması Behati Prinsloo çok üzgün

EMILY RATAJKOWSKI DE DAHİL OLDU

Kendisini aldattığı iddia edilen eşi Sebastian Bear-McClard'dan boşanacağı söylenen model ve oyuncu Emily Ratajkowski de sosyal medyanın gündemine oturan konuya dahil olarak, Adam Levine'in mesajlaştığı kadınları suçlayan insanlara cevap verdi:

Erkeklerin hataları için neden kadınları suçlamaya devam ettiğimizi anlamıyorum. Özellikle de henüz 20'li yaşlarının başlarında, kendi yaşlarının iki katı olan güçlü konumlardaki erkeklerle uğraşan kadınlardan söz ederken...

"Bu güç dinamiği çok çarpık, gülünç ve manipülatif" diyen Ratajkowski, sözlerini; "Bir ilişkide olan kimse, sadık olması gereken de o. Erkekleri sorumlu tutmayıp, diğer kadınları suçluyoruz. Erkeklerin davranışlarını değiştirmesi gerektiğini söylemek yerine kadınlardan davranışlarını değiştirmelerini istiyoruz. Bu cinsiyetçilik" şeklinde bitirdi.