Cadde AFARA KONUKLARI KİM? İşte 22 Nisan Afara yeni bölüm konukları

AFARA KONUKLARI KİM? İşte 22 Nisan Afara yeni bölüm konukları

22.04.2022 - 17:24 | Son Güncellenme:

Afara yeni bölüm konukları belli oldu. Kanal D ekranının yeni eğlencesi Afara yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Uğur Aslan'ın sunumu ile ekrana gelen Afara'da eğlenceli dakikalar ve müzik şöleni izleyenleri ekran başına kilitleyecek. İşte Afara konukları.

AFARA KONUKLARI KİM İşte 22 Nisan Afara yeni bölüm konukları

Uğur Aslan'ın sunduğu Afara ikinci bölümü ile bu akşam ekrana geliyor. Yepyeni konukları ile izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak olan Afara'ya bu hafta kimler konuk olacak? İşte yeni bölüm detayları.

Haberin Devamı

AFARA HANGİ GÜN YAYINLANIYOR?

İlk bölümü ile 15 Nisan Cuma akşamı yayınlanan Afara yeni bölümü ile 22 Nisan Cuma günü izleyici ile buluşacak. Afara 00.15'te Kanal D'de başlıyor.

AFARA YENİ BÖLÜM KONUKLARI

Afara'nın bu haftaki konukları;

ESRA EROL
BARIŞ FALAY
TOYGAR IŞIKLI

AFARA NE DEMEK?

Afara kelimesi, harman yerinde toprağa karışıp kalan taneler anlamında kullanılmaktadır. Diğer anlamları şu şekildedir:

Harman yerindeki hububatın taş ve toprakla karışık kalıntısı.
Bahçe ve bostanlardaki kalıntı, bir şeyin en son kalan döküntüsü.
Tütün tozu, ufalanmış tütün.

UĞUR ASLAN KİMDİR?

Uğur Aslan 9 Şubat 1972'de Hatay'ın Reyhanlı ilçesine bağlı Melekli köyünde dokuz çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak doğdu. İlk ve orta öğrenimini Reyhanlı Devlet Parasız Yatılı Okulunda, liseyi ise Antakya Ticaret Lisesinde tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi'nin Tiyatro bölümüne bağlı oyunculuk ana sanat dalından lisans derecesi ile mezun oldu.

Haberin Devamı

Aslan, oyunculuk kariyerine lisede okurken oynadığı tiyatro oyunları ile başladı. Hatay Kültür Tiyatro Topluluğunun dikkatini çekti ve ilk oyunculuk deneyimine Turgut Özakman'ın Bir Şehnaz Oyun adlı oyunu ile adım attı. Oyunculuk dışında müzik ile de ilgilendiğini ve boş vakitlerinde keman ve ney çaldığını belirten Aslan, "Afara: Bir Arabesk Müzikali" adlı müzikal tiyatro performansı ile seyirci karşısında yer aldı. Ayrıca özel bir üniversitede oyunculuk dersi vermektedir.

UĞUR ASLAN EVLİ Mİ?

1999 yılından beri senarist Sema Ergenekon ile evli olan Uğur Aslan'ın ikisi kız biri erkek olmak üzere üç çocuğu bulunmaktadır.

UĞUR ASLAN'IN DİZİLERİ

2021- - Yargı - Eren Duman
2020 - Çukur - Emir Varol
2019 - Kuruluş Osman
2017 - Siyah Beyaz Aşk
2017-2018 - Kara Sevda
2014 -2015 - Karadayı
2013 - Kayıp
2010-2012 - Yer Gök Aşk
2009 - Aile Reisi
2008 - Derdest
2005 - Gümüş
2005 - Ofis İşi
2005 - Kale İçi