Cadde Alp Kırşan kimdir, boyu ve yaşı kaç? Alp Kırşan nereli, ne iş yapıyor, eşi kim?

Alp Kırşan kimdir, boyu ve yaşı kaç? Alp Kırşan nereli, ne iş yapıyor, eşi kim?

03.06.2021 - 01:10 | Son Güncellenme:

Sunucu ve eski model Alp Kırşan kim? Yetenek Sizsiniz Türkiye sunuculuğu yapmış olan Alp Kırşan'a dair detaylar merak konusu. Oyuncu Kırşan, çeşitli dizi ve filmlerde de yer aldı. Ayrıca 2021 Survivor yarışmasında da yer almıştı. Peki, Alp Kırşan'ın eşi kimdir?

Alp Kırşan kimdir, boyu ve yaşı kaç Alp Kırşan nereli, ne iş yapıyor, eşi kim

Alp Kırşan hayatı, Survivor izleyicilerinin aramalarına konu oluyor. Kendine has tarzı ile sevilen oyuncu, 2000'de Best Model of Turkey yarışmasında birincilik elde etti. Sabah Şekerleri programı ile tanındı. İşte, Alp Kırşan biyografisi..

Haberin Devamı

ALP KIRŞAN KİMDİR?

Kırşan, 3 Kasım 1979 tarihinde Karşıyaka, İzmir'de dünyaya geldi. Liseyi doğduğu yer olan İzmir'de okudu. Konak Çınarlı Endüstri Meslek Lisesi Radyo ve Televizyon bölümü mezunudur. Manisa-Celal Bayar Üniversitesi Spor ve Sanat Akademisi mezunudur. 2000'de Best Model of Turkey yarışmasında birinci ve Best Model of the World yarışmasında ise üçüncü oldu.

Alp Kırşan, ilk kez Sabah Şekerleri programında Özlem Yıldız'ın partneri olarak kamera karşısına geçti. 2007'de Yasemin Yalçın Tiyatrosu'nda Oyunun Oyunu oyunuyla profesyonel oldu. 2011'de yayınlanan Yok Böyle Dans adlı yarışmada yer aldı. 2012'de Survivor Ünlüler - Gönüllüler'de mücadele etse de yarışmadan elendi. Yetenek Sizsiniz Türkiye ve Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında sunuculuk yaptı.