Cadde Amber Heard'ün avukatları, Johnny Depp'in erektil disfonksiyondan muzdarip olduğunu iddia etti!

Amber Heard'ün avukatları, Johnny Depp'in erektil disfonksiyondan muzdarip olduğunu iddia etti!

02.08.2022 - 14:05 | Son Güncellenme:

ABD'li oyuncu Johnny Depp ile 2015-2017 yılları arasında evli kaldığı meslektaşı Amber Heard'ün olaylı davasında yeni belgeler ortaya çıkmaya devam ediyor. Depp ile müzisyen arkadaşı Marilyn Manson arasındaki mesajlaşmaların ifşa olmasının ardından; son olarak Heard'ün hukuk ekibinin, aktörün erektil disfonksiyon sorunundan muzdarip olduğunu iddia ettiği belgeler magazin gündeminde büyük yankı uyandırdı. İşte detaylar...

Amber Heardün avukatları, Johnny Deppin erektil disfonksiyondan muzdarip olduğunu iddia etti

Milliyet.com.tr
Hollywood yıldızı Johnny Depp'in, 2011 yılında birlikte rol aldıkları 'The Rum Diary' filminin setinde tanıştığı ve yaklaşık iki yıl süren evliliğin ardından olaylı bir şekilde boşandığı Amber Heard ile birbirlerine karşılıklı olarak açtıkları milyonlarca dolarlık dava, 1 Haziran'da sonuçlandı.

Haberin Devamı

MİLYONLARCA DOLAR TAZMİNAT ÖDEYECEK

Oy birliğiyle alınan kararda, Jüri Heard'ün eski eşi Depp'e iftira attığına ve Heard'ün Depp'e 10 milyon dolar cezai tazminata ek olarak, aktörü zararlarını karşılamak için de ekstra 5 milyon dolar telafi edici tazminat ödemesi gerektiğine karar verdi. Ancak sonrasında bu rakam, 5 milyon dolardan Virgina eyaletinin bu tür tazminatlar için sınırı olan 350 bine düşürüldü.

Amber Heardün avukatları, Johnny Deppin erektil disfonksiyondan muzdarip olduğunu iddia etti

Ayrıca jüri üyeleri, Heard'ün evliliğine ilişkin beyanlarına inanmadı ve iddialarının sadece Depp değil başkaca insanları da lekelediğine karar vererek, Heard'ün "kötü niyetle" hareket ettiğine hükmetti.

Jüri, Herad'ün de Depp'in avukatı üzerinden karalandığına ilişkin suçlamadan birini kabul ederek, Depp'in Heard'e 2 milyon dolar tazminat ödemesine karar verdi. Heard ve Depp, geçtiğimiz günlerde ise bu kararlar için karşılıklı olarak temyize gitti.

Haberin Devamı

MESAJLAR ORTAYA ÇIKTI

Depp ve Heard'ün karalama davasında dosyalanan binlerce sayfalık belgenin mührü kaldırıldığında, aktör ile müzisyen Marilyn Manson'ın aktris ile ilgili mesajları da geçtiğimiz gün ortaya çıktı.

Gerçek adı Brian Warner olan Manson, Depp'e, o zamanlar kız arkadaşı olan Lindsey Usich'ten bahseredek; "Amber 2.0 ile uğraşıyorum" diye mesaj attı. Depp ise arkadaşına, 'ona istediğini vermemenin' önemli olduğunu belirterek, sakin kalmasını söyledi ve ekledi:

Sosyopatik bir davranış... Gerçek bu kardeşim! Eski karım lanet olası bir ders kitabı!

Amber Heardün avukatları, Johnny Deppin erektil disfonksiyondan muzdarip olduğunu iddia etti

"FOTOĞRAFINI GÖNDERECEĞİM"

Başka bir mesajda Manson, Depp'e kendisini 'yeni bir hayranla' tanıştıracağını söyledi ve söz konusu kadının reşit olduğu konusunda güvence vererek, "Hayran buluşmasında tanıştığım yeni bir kız. İhtiyacın var gibi görünüyor. Güven bana, bir fotoğrafını göndereceğim. Kız reşit" ifadelerini kullandı.

'EREKTİL DİSFONKSİYON' İDDİASI

Tüm bunlarından yeni ortaya çıkan mahkeme belgelerine göre; Amber Heard'ın avukatları, Johnny Depp'in erektil disfonksiyondan muzdarip olduğunu iddia etti. Aktrisin hukuk ekibi; Page Six tarafından elde edilen 28 Mart tarihli bir dosyada, söz konusu tıbbi hastalığın Depp'in uyguladığı iddia edilen şiddet ve cinsel saldırıya katkıda bulunmuş olabileceğini savundu:

Haberin Devamı

Johnny Depp, erektil disfonksiyon sorununu ifşa etmemeyi tercih etse de, bu durum; Depp'in öfkesi ve Amber Heard'e cinsel saldırıda bulunmak için bir şişe kullanması da dahil olmak üzere kesinlikle cinsel şiddetle ilgilidir.

Amber Heardün avukatları, Johnny Deppin erektil disfonksiyondan muzdarip olduğunu iddia etti

Amber Heard, Mayıs ayında verdiği ifade de Johnny Depp'in kendisine bir içki şişesiyle cinsel saldırıda bulunduğunu iddia etmiş ve gözyaşlarına boğulmuştu. Aktör, duruşmalar boyunca Heard'ün cinsel saldırı ve şiddet iddialarını sürekli olarak reddetmişti.

"DAHA OLASI"

Belgelere göre ise; Heard'ün avukatları, Depp'in sahip olduğu iddia edilen sorununun, aktrisle karşılaştığında 'kızgın veya tedirgin olmasını ve cinsel saldırı için bir şişeye başvurmasını daha olası kılacağını' söyledi.