Cadde 'Annen sana doyamadı, doğum günün kutlu olsun Taha'm!'

'Annen sana doyamadı, doğum günün kutlu olsun Taha'm!'

01.09.2023 - 16:10 | Son Güncellenme:

Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde enkaz altında kalarak hayatını kaybetmişti. Taha Duymaz'ın acılı annesi Meryem Duymaz, sosyal medya hesabından oğlunun doğum gününü kutladı.

Annen sana doyamadı, doğum günün kutlu olsun Taham

Hatay’ın Yayladağ ilçesinde doğup büyüyen ve ayınladığı yemek videolarıyla kısa sürede fenomen haline gelen 19 yaşındaki Taha Duymaz, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde Antakya ilçesinde enkaz altında kalarak hayatını kaybetmişti.

Haberin Devamı

SOSYAL MEDYA HESABI AÇTI

Taha Duymaz’ın 57 yaşındaki annesi Meryem Duymaz bir süre sonra oğlunun hatıralarını yaşatmak için mutfağa geçmeye karar vermiş, oğlu gibi yöresel ürünler yapan anne Duymaz’ı haberi olmadan Taha Duymaz’ın bir arkadaşı videoya çekerek sosyal medyaya yüklemişti.

Annen sana doyamadı, doğum günün kutlu olsun Taham

Bu videonun çok beğeni ve takdir almasının ardından anne Duymaz, kendi adına da bir hesap açılmasını istemişti. Depremde üç çocuğunu toprağa veren acılı anne, tandır başındaki ve mutfaktaki yemek videolarıyla çok konuşulmuştu.

Annen sana doyamadı, doğum günün kutlu olsun Taham

TAHA'NIN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

Meryem Duymaz, son olarak yaşama veda eden Taha Duymaz'ın doğum gününü kutladı. Instagram hesabından oğluyla çekilen bir karesini paylaşan anne Duymaz, şu mesajı yazdı:

Haberin Devamı

Cennet kokulum, ben daha size doyamadım. Annen sana doyamadı. Seni çok özlüyorum yavrum. Seni Rabbim bana hediye etti. Doğum günün kutlu olsun annem. İçimde sönmeyen bir ateş bırakıp gittiniz. Doğum günün kutlu olsun Taha'm.

Annen sana doyamadı, doğum günün kutlu olsun Taham

Duymaz'ın kısa sürede 16 binden fazla beğeni alan gönderisine, takipçileriden başsağlığı mesajları yağdı.